Muren Schoonmaken

Laat een goede indruk achter met een schone gevel

De gevel van uw bedrijfspand of kantoor is een van de eerste dingen die een klant of bezoeker ziet wanneer hij of zij uw pand bezoekt. De gevel geeft de klant of bezoeker een indruk van uw bedrijf. Het is als het ware een visitekaartje van uw organisatie. Het is daarom erg belangrijk dat u de gevel van uw pand regelmatig laat reinigen. Voor een grondige gevelreiniging schakelt u een specialist als Chem-Dry Doornenbal in. Wij zullen met behulp van de juiste materialen en middelen uw gevel weer laten stralen. Lees verder voor meer informatie over gevelreiniging.

Een gevelreiniging door Chem-Dry

Chem-Dry Doornenbal is onder andere gespecialiseerd in het reinigen van gevels. Voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand maken wij gebruik van verschillende schoonmaaktechnieken. Onze specialisten passen onder andere hogedrukreiniging en softstralen toe om het vuil van uw gevel te verwijderen. Heeft uw pand lichtstenen? Dan is het verstandig om de stenen ook te laten impregneren. Op deze manier creëren we een waterafstotende beschermlaag, waardoor het vocht niet langer in de muren kan trekken.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over de gevelreiniging door Chem-Dry? Of wilt u direct onze specialisten inschakelen voor uw klus? Neem dan contact met ons op via 0481-50900 of info@chemdrydoornenbal.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om te helpen.