Reiniging Parkeerdek

Schakel ChemDry in voor het reinigen van uw parkeerdek

ChemDry Doornenbal is als professioneel onderhouder van gebouwen in te schakelen voor veel welbekende schoonmaakdiensten. Maar wist u dat u ons ook kunt inzetten voor specialistische reinigingsdiensten? Een van deze bijzondere services betreft bijvoorbeeld het reinigen van een parkeerdek. Dit is iets dat door veel ondernemers nog wel eens over het hoofd gezien wordt, terwijl het parkeerdek voor veel gasten en klanten toch het eerste is dat zij van uw bedrijf te zien krijgen. En dat een goede eerste indruk belangrijk is, daarover bestaat geen twijfel.

Een snelle, kordate reiniging

Snelheid is in het zakelijke leven vrijwel altijd een relevant aspect. Maar bij het reinigen van parkeerplaatsen is dit misschien zelfs nog wel belangrijker dan gemiddeld. Een parkeerdek is idealiter namelijk altijd bereikbaar en beschikbaar voor personeel, maar ook voor bezoekers of klanten. Goed nieuws is dan ook dat uw bedrijf geen hinder zal ondervinden van onze werkzaamheden. Sterker nog, wij reinigen het geheel terwijl we gebruikmaken van een afzuigsysteem dat onmiddellijk zijn werk doet. Dat houdt in dat men gedurende onze werkzaamheden simpelweg het parkeerplek kan blijven gebruiken.

Vraag een offerte aan en zet ons in!

Is het alweer enige tijd geleden dat uw parkeerdek gereinigd is? Dan is het wellicht tijd om deze klus weer eens te laten uitvoeren. Bel 0481-450900 of stuur een e-mail naar info@chemdrydoornenbal.nl om vrijblijvend een offerte aan te vragen de specialisten van ChemDry Doornenbal het parkeerdek van uw bedrijf weer spik en span te laten ogen!