Tapijtreinigen Afb Blog

Laat uw vloerbedekking reinigen door een specialist

De vloer in een bedrijfspand of kantoor heeft dagelijks te maken met grote aantallen bezoekers en werknemers die af- en aanlopen. Door het intensieve gebruik zal de vloer in het pand snel vervuilen. Laat daarom een specialist als Chem-Dry Doornenbal op regelmatige basis langskomen om de vloer te reinigen. Wij hebben de juiste kennis, materialen en methodes in huis om de vloer op de juiste manier te ontdoen van vuil en weer te laten stralen. Maar waarom is het zo belangrijk dat uw bedrijfsvloer goed schoon wordt gehouden? Lees verder voor meer informatie.

Het belang van een schone bedrijfsvloer

Zoals gezegd zal een intensief gebruikte bedrijfsvloer snel vervuilen. Het vuil zorgt ervoor dat uw vloer er vies uitziet. Wanneer er bezoekers of klanten over de vloer komen, laat dit geen goede indruk op hen achter. Daarnaast zorgt het vuil ervoor dat de kwaliteit van uw vloerbedekking achteruit gaat. Door regelmatig vloeronderhoud te laten uitvoeren, kunt u de levensduur van uw vloerbedekking verlengen. Tot slot is een schone en frisse vloer ook beter voor de gezondheid van uw werknemers.

Sluit een onderhoudscontract bij ons af

Het is dus heel belangrijk om uw vloerbedekking regelmatig te laten reinigen door een specialist als Chem-Dry. Wilt u ons periodiek laten langskomen voor onderhoud aan uw vloer? Sluit dan een onderhoudscontract met ons af. Voor meer informatie belt u naar 0481-50900 of mailt u via info@chemdrydoornenbal.nl.