Gordijnen

Chem-Dry zorgt voor brandvertraging

Nu de zomer zijn intrede heeft gedaan en het weer warm en droog is, stijgt ook de kans op het uitbreken van een brand. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een niet goed gedoofde sigarettenpeuk kan bijvoorbeeld al een brand veroorzaken. Zeker wanneer de omgeving erg droog is. Wilt u voorkomen dat uw bedrijfspand of kantoor onverhoopt ten prooi valt aan een brand? Dan kunt u de stofferingen van uw pand brandvertragend laten maken door de specialisten van Chem-Dry Doornenbal.

Zo maken wij uw stoffering brandvertragend

Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor de gevolgen wanneer uw bedrijfspand te maken krijgt met brand. Voorkomen is beter dan genezen en het brandvertragend maken van uw stofferingen kan daarbij helpen. Wij zijn een officiële dealer van Ajax Flamelock. Met dit middel kunnen wij uw gordijnen en vitrage brandvertragend maken. Wanneer de stoffering door ons behandeld is, ontvangt u van ons een officieel certificaat van behandeling. Dit certificaat kunt u voorleggen bij controle door de brandweer.

Neem contact op en stel uw vraag

Wilt u direct onze specialisten inschakelen voor het brandvertragend maken van de stoffering in uw woning? Of heeft u nog vragen over onze aanpak? Neem dan contact met ons op via 0481-50900 of info@chemdrydoornenbal.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om te helpen.