Net als de binnenkant van een pand, raakt ook de buitengevel van een woning of bedrijfspand, vervuild. Meestal raakt een gevel geleidelijk vervuild en zult u daardoor niet snel merken dat deze smerig is. De stenen raken geleidelijk donkerder en dus vuiler. Om dit probleem aan te pakken is effectieve gevelreiniging noodzakelijk.

Optimale reiniging van de gevel

ChemDry Doornenbal is in staat om met onder andere hogedrukreinigingen en softstralen, een optimale gevelreiniging voor uw pand toe te passen. Daarnaast zullen wij, indien noodzakelijk, het geheel grondig impregneren. Met het impregneren van de gevel, wordt er een beschermende laag aangebracht. Hierdoor is de buitenmuur waterafstotend en raakt deze minder snel vervuild, doordat vocht niet in de muur trekt.

IMG_3288

Beschermende laag

De beschermlaag die wij aanbrengen bij een gevelreiniging, zal zo’n acht tot tien jaar actief zijn. Steensoorten die eenvoudig en snel vocht opnemen, zullen wij extra zorgvuldig voorzien van een hoogwaardig impregneermiddel. Het voordeel van onze gevelreinigingen, is dat u binnen afzienbare tijd een schoon en opgefrist pand heeft.

Ontdek het grote verschil

U zult merken dat u pas ziet hoe vies de gevel is, nadat wij de gevelreiniging hebben uitgevoerd. Pas nadat de stenen door onze specialisten zijn behandeld, ziet u hoe groot het verschil is. Maak vandaag nog een afspraak met onze gevelreinigers en zorg voor een succesvolle gevelreiniging van uw pand.