Uw kantoorvloer laten impregneren

Wilt u uw kantoorvloer optimaal schoon houden? Chem-Dry Doornenbal is gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van diverse vloeren, zoals houten en natuurstenen vloeren. Door te impregneren is de vloer beschermd tegen water en vuil. De dagelijkse schoonmaak van de vloer wordt gemakkelijker en het resultaat is een langer schoon blijvende, mooiere vloer.

Schoon en hygiënisch

Een schone vloer is als een visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie. Door de vloer te reinigen en te impregneren wordt er een bijdrage geleverd aan een beter binnenmilieu en een hygiënische, gezondere werkomgeving. Bij het impregneren worden de poriën van de vloer gevoed met impregneervloeistof, waardoor een egaal en dicht oppervlak ontstaat. Na de behandeling is uw vloer slijtvast en vochtafstotend. De vloer behoudt zijn natuurlijke glans en deze gaat langer mee.

Voor zakelijk onderhoud

Chem-Dry Doornenbal is opgericht in 1991 en is ISO 9001 gecertificeerd. Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en blijven op de hoogte van de nieuwste reinigingstechnieken. Wij bieden u:

  • Een professioneel onderhoudscontract
  • Efficiënte service
  • Een effectief schoonmaakprogramma
  • Minimale verstoring van de werkprocessen

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkwijze met betrekking tot kantoorvloeren impregneren? Wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.