Vinyl vloer reinigen? Chem-Dry

Vinyl vloeren zijn evenals marmoleum vloeren gemaakt van elastisch kunststof dat in veel verschillende varianten te leveren is. Door de vele varianten is het echter ook moeilijker te zeggen hoe u een marmoleum of vinyl vloer reinigen moet. U doet er daarom goed aan vóór u uw vinyl vloer gaat reinigen de productspecificaties van de producent en/of leverancier te raadplegen. Ook is het belangrijk bijgeleverd onderhoudsadvies eerst goed te lezen.  Het lezen en opvolgen van onderhoudsadviezen vóór u uw vinyl vloer gaat reinigen is vooral van belang voor de garantiebepalingen van de leverancier. Ook is dit essentieel wanneer u zeker wilt zijn dat bepaalde eigenschappen van uw vinyl vloer behouden blijven.

Onderhoud van vinyl vloeren

Niet alleen vinyl vloeren reinigen, maar ook vinyl vloeren onderhouden is zeer arbeidsintensief. Als dit niet goed wordt uitgevoerd, kan het zijn dat uw vloer onherstelbaar beschadigd raakt en u niet meer de vloeruitstraling krijgt die u voorheen had. Verder kan de oorspronkelijke kleur verloren gaan en kunnen de bovenste lagen beschadigd raken. Durft u het, na het lezen van deze waarschuwingen, niet aan om zelf uw vinyl vloer te reinigen? Geen nood: bij Chem-Dry hebben we heel veel ervaring als het gaat om vinyl vloeren reinigen en onderhouden. Ook staan we graag voor u klaar als u behoefte heeft aan advies.

Contact

Laat u vinyl vloeren reinigen en onderhouden ook liever over aan een professional? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.