Graffiti verwijderen in Arnhem laat u verzorgen door Chem-Dry

Worden uw gevels ontsierd door graffiti? Chem-Dry Doornenbal is in de omgeving Arnhem dé specialist in het verwijderen van graffiti. Behalve om het verwijderen van graffiti, staan wij in Arnhem ook bekend om het reinigen van gevels. We maken gebruik van veilige reinigingsmiddelen en de modernste apparatuur.

Uw gevel weer schoon en representatief
Graffiti kan zorgen voor ergernis, overlast en onkosten. Chem-Dry Doornenbal, uw gevelspecialist in Arnhem, gebruikt voor het verwijderen van graffiti een methode die de ondergrond grondig reinigt zonder deze te beschadigen. Afhankelijk van de ondergrond reinigen en verwijderen we met turbostralen of met hogedrukapparatuur in combinatie met een veilig reinigingsmiddel. We zorgen ervoor dat uw gevel er weer schoon en representatief uitziet.

Hoogste servicegraad

Ons bedrijf is opgericht in 1991. We bieden unieke reinigingsmethoden in combinatie met de hoogste servicegraad. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en blijven continu op de hoogte van de nieuwste reinigingstechnieken. Naast het reinigen van gevels en het verwijderen van graffiti, bieden wij klanten in Arnhem ook:

  • Meubelreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Reiniging van harde vloeren
  • Brandvertraging

Meer weten?

Wilt meer weten over bijvoorbeeld onze werkwijze bij graffiti verwijderen? Neem dan gerust contact op. We staan graag voor u klaar.

graffiti_verwijderen