Het schoonmaken van tegels in toiletten

De dagelijkse schoonmaak van sanitaire ruimtes is vaak onvoldoende als u optimaal schone voegen en tegels wenst. Chem-Dry Doornenbal is gespecialiseerd in het schoonmaken van tegels in toiletten. Het periodiek professioneel schoonmaken van tegels zorgt voor de uitroeiing van schadelijke bacteriën.

Gemiddeld 2 keer per jaar

Tijdens de dagelijkse schoonmaak worden moeilijk bereikbare en niet zichtbare plaatsen onvoldoende of helemaal niet aangedaan. Met een dieptereiniging van Chem-Dry Doornenbal zijn uw tegels en voegen weer optimaal schoon. We gebruiken speciale reinigingsmachines en reinigingsmiddelen voor het schoonmaken van tegels en voegen. Voor een goed eindresultaat raden wij u aan om uw sanitairvloeren 2 keer per jaar te laten reinigen door de specialisten van Chem-Dry Doornenbal.

Service en onderhoud

Chem-Dry Doornenbal is ISO 9001-gecertificeerd. Onze medewerkers blijven continu op de hoogte van de nieuwste reinigingstechnieken. We bieden onze zakelijke klanten een professioneel contract voor het schoonmaken van tegels. U geniet de volgende voordelen:

  • Overzichtelijk kostenbeheer
  • Efficiënte service
  • Minimale verstoring van de werkprocessen
  • Effectief schoonmaakprogramma

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkwijze met betrekking tot het schoonmaken van tegels? Wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan contact op.