Het schoonmaken van marmer

Wilt u uw marmer laten schoonmaken door een professioneel schoonmaakbedrijf? Chem-Dry Doornenbal is hierin gespecialiseerd. Wij kunnen uw marmeren vloer schuren, zoeten en kristalliseren voor een schoon en glanzend resultaat.

Specialistische aanpak

Bij marmer vloeren kan het gebruik van verkeerde schoonmaakproducten vlekken of doffe plekken opleveren. Het schoonmaken van marmer kunt u daarom beter uitbesteden aan Chem-Dry Doornenbal. Afhankelijk van de vloer wordt er in verschillende gradaties geschuurd en gezoet en uiteindelijk gekristalliseerd. Uw marmeren vloer glanst daarna weer als nooit tevoren. Behalve voor het schoonmaken van marmer kunt u bij ons ook terecht voor het impregneren van uw vloer. Door het impregneermiddel wordt de vloer vuilafstotend, zonder het uiterlijk van de steen te veranderen.

Meer dan vloerverzorging alleen

Chem-Dry Doornenbal is opgericht in 1991. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé schoonmaakspecialist van de regio Gelderland. Behalve voor het reinigen en onderhouden van diverse harde vloeren, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Gevelreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Meubelreiniging
  • Glasbewassing

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkwijze met betrekking tot het schoonmaken van marmer? Wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan contact op.