Schoon tapijt is een keuze!

De vele soorten en gunstige eigenschappen maken tapijt tot een zachte vloerbedekking die tegemoet komt aan uiteenlopende wensen en gestelde eisen. Tapijt is dan ook in bijna ieder interieur toepasbaar. Tapijt heeft veel voordelen en gunstige eigenschappen. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat tapijt vaak tegemoet komt aan de meest uiteenlopende wensen en eisen die men stelt aan een vloerbedekking.

Houd uw tapijt in goede conditie

Tapijt is comfortabel, representatief en sfeervol. Bovendien is tapijt praktisch overal toepasbaar en in vele soorten en kleuren verkrijgbaar. Ieder tapijt heeft echter wel onderhoud nodig. Verkeerd onderhoud leidt tot extra slijtage en oppervlakkige reiniging. Met onze speciale methode van tapijtreiniging is uw tapijt en vloerbedekking weer snel in optima forma!

Uw tapijt is prima te reinigen en te beschermen tegen vervuiling en vlekken!

Daarnaast is het bewezen dat vakkundig tapijt reinigen bijdraagt aan een beter binnenmilieu, iets wat door toenemende gevoeligheid bij de mensen voor allerlei allergische stoffen steeds belangrijker wordt. Het stofzuigen is hierbij niet voldoende en (laten) reinigen ook niet altijd. Het resultaat is namelijk sterk afhankelijk van de reinigingsmethode.

Unieke methode

Onze unieke koolzuurmethode heeft een positief effect op de luchtkwaliteit in uw zakelijke ruimte en dat is naast het feit dat het allemaal zeer schoon wordt een niet onbelangrijk voordeel.

 Wat beloven wij u?

Onze belofte is dat wij de beste reinigingsmethode zullen toepassen met de hoogste servicegraad.
Tapijt door ons gereinigd en geïmpregneerd gaat langer mee, blijft langer schoon, zorgt voor een beter binnenmillieu en gezondere werkomgeving.

Uw opdracht wordt met de grootste zorg uitgevoerd!!

unieke methode van taprijteiniging