Gordijnen

Kies als ondernemer voor brandvertraging

Brand is voor iedere ondernemer een ingrijpende gebeurtenis. Vaak vragen ondernemers zich af of zij de brand niet hadden kunnen voorkomen. Grote schade door het uitbreken van een brand is te voorkomen. U kan bijvoorbeeld uw stoffering brandvertragend laten maken. Dit zorgt ervoor dat er niet direct brand ontstaat als de stoffering bijvoorbeeld in aanraking komt met een sigarettenpeuk.

U bent als ondernemer verantwoordelijk voor de gevolgen

U weet als ondernemer dat u niet altijd alles zelf in de hand hebt. Toch bent u vaak verantwoordelijk voor de gevolgen. Zo ook bij brand. Als het op brand aankomt, is het beter om te voorkomen dan te genezen. De brandweer ziet er op toe of uw pand brandveilig is en of u de juiste stappen heeft ondernomen om brand te voorkomen. Voor u als ondernemer is het welzijn van u en uw personeel toch ook meer dan belangrijk? Dit is dan ook reden genoeg om uw stofferingen brandvertragend te laten maken.

Maak een afspraak over brandvertraging

Wilt u meer weten over brandvertraging? Maak dan direct een afspraak met de specialisten van Chem-Dry Doornenbal. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0481-50900. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@chemdrydoornenbal.nl. Wij maken uw stoffering brandvertragend.