Er zijn bepaalde zaken die alleen met chemisch reinigen echt schoon worden. Voor een volledige inwendige van een gevel, kan het noodzakelijk zijn om deze chemisch te reinigen. ChemDry Doornenbal is al jaren lang gespecialiseerd in deze bijzondere reinigingstechniek en is in staat om deze zuivering uiterst veilig en betrouwbaar uit te voeren.

Geen gebruik van schadelijke middelen

Bij het chemisch reinigen van verschillende onderdelen, zorgen wij ervoor dat er geen gebruik gemaakt wordt van schadelijke schoonmaakmiddelen- en methodes. Alleen het gebruik van de juiste middelen, zorgt ervoor dat de complete gevel daadwerkelijk grondig schoon worden. Bovendien kunnen wij u hierdoor ook verzekeren dat er geen schade wordt toegebracht aan uw eigendommen.

onderhoudvlekkenblusser

Uiterst nauwkeurig chemisch reinigen

Onze gespecialiseerde medewerkers beschikken allemaal over vele jaren ervaring en zijn uitermate deskundig. De nauwkeurige manier van werken bij het chemisch reinigen is een herkenbare eigenschap van onze specialisten en biedt onze klanten de zekerheid die zij nodig hebben als het gaat om chemisch reinigen van gevels.

Vragen over chemisch reinigen? Neem contact op! Eerlijk en betrouwbaar advies

Voor meer informatie over het chemisch reinigen van gevels, bent u bij ons van harte welkom. Wij geven u graag meer informatie over onze manier van werken en zullen u voorzien van een eerlijk en betrouwbaar advies. Bel direct naar onze organisatie of stuur vrijblijvend een e-mail.