Chem-Dry Doornenbal kan uw cruiseschip snel schoonmaken

Wilt u uw cruiseschip of boot laten schoonmaken? Schakel dan een specialist van Chem-Dry Doornenbal in voor een grondige schoonmaak van uw boot of schip. Genieten op het water, op een schoon schip, is werkelijk het fijnste dat er is. Uw gasten zullen het hier vast volmondig mee eens zijn. Een goed gereinigd cruiseschip is noodzakelijk. Gelukkig zijn wij bij Chem-Dry Doornenbal gespecialiseerd in het schoonmaken van cruiseschepen, alsmede van boten en sloepen. Al diverse cruiseschepen hebben wij naar tevredenheid gereinigd. Schone ruiten zijn van groot belang, omdat zij u goed zicht op het water geven en ook uw gasten een mooi uitzicht geven. Wenst u ons direct in te zetten? Neem dan contact op met Chem-Dry of lees verder voor meer informatie.

Welke diensten biedt Chem-Dry?

Chem-Dry Doornenbal kan u meer bieden dan enkel een glasbewassing van uw cruiseschip. Hierdoor hebben al vele klanten ons weten te vinden wanneer zij hun cruiseschip wilden laten schoonmaken. Wij staan bekend als een allround professioneel schoonmaakbedrijf. Dit houdt in dat wij tevens de reiniging van uw gehele interieur op ons kunnen nemen, waarbij enkel de beste schoonmaakmiddelen worden gebruikt. Zo kunt u ons inzetten voor de reiniging van uw interieur, het reinigen van uw vloeren en matrassen en het schoonmaken van de sanitaire ruimtes op uw cruiseschip. Doordat wij een totaal aanbod aan diensten kunnen leveren, hoeft u straks nergens meer naar om te kijken en kunt u al snel weer gaan varen met de gasten op uw cruiseschip.

cruiseschip schoonmaken

Cruiseschip laten schoonmaken? Neem contact met ons op!

Wilt u uw cruiseschip geheel laten schoonmaken voordat u hiermee weer het water betreedt?
Maak dan gebruik van de specialistische reiniging van Chem-Dry Doornenbal. Schakel ons in voor het reinigen van het interieur van uw cruiseschip, de glasbewassing of een algehele reiniging door onze specialisten. Is de schoonmaakklus voltooid, dan kunt u weer zorgeloos het water op. U hoeft nergens meer naar om te kijken en profiteert van een snelle en uitvoerige schoonmaak. Wenst u direct een afspraak in te plannen? Of wilt u liever eerst meer weten omtrent de mogelijkheden die wij voor uw cruiseschip ter beschikking hebben? Bel ons dan vandaag nog via het nummer 0481-50900 of info@chemdrydoornenbal.nl.Uw cruiseschip laten schoonmaken doet u bij Chem-Dry!