Het ervaren schoonmaakbedrijf

Heeft u in Driel de services nodig van een specialistisch schoonmaakbedrijf? Klop dan aan bij Chem-Dry Doornenbal. Wij zijn als schoonmaakbedrijf al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de reiniging van bedrijfs- en kantoorpanden. Zo kunt u in Driel bijvoorbeeld bij ons terecht voor:

  • het reinigen van vloeren
  • meubelreiniging
  • schoonmaken van zonnepanelen
  • verwijderen van graffiti
  • gevelreiniging

En dit is slechts een klein onderdeel van alle diensten die wij als professioneel schoonmaakbedrijf leveren. Bent u benieuwd naar al onze werkzaamheden? Wij vertellen u graag meer, maar nodigen u ook van harte uit om contact op te nemen en een afspraak te maken. Voor een scherpe prijs maken wij uw bedrijfspand brandschoon.

Brandschone vloeren in Driel

Een van de werkzaamheden waarvoor u contact opneemt met schoonmaakbedrijf Chem-Dry Doornenbal is het reinigen van uw vloeren. Wilt u volop genieten van brandschone vloeren? Dan is de wekelijkse schoonmaak simpelweg niet genoeg. Laat ze een of twee keer per jaar grondig door ons schoonmaakbedrijf regelen, en u zult het resultaat echt merken. Niet alleen zien de vloeren er veel mooier uit, maar ze gaan bovendien veel langer mee. Aangezien we jarenlange ervaring hebben als schoonmaakbedrijf weten we precies welke technieken we toe moeten passen op elk type vloeren. Denk hierbij aan:

  • hout
  • linoleum
  • siergrind
  • PVC
  • natuursteen

Toepassen van de koolzuurmethode

Ook het schoonmaken van tapijten laat u aan ons over. Dit hebben we namelijk in een handomdraai geklaard. Het reinigen van uw tapijt doen we door middel van een speciale koolzuurmethode. Hierdoor is het tapijt niet alleen snel schoon, maar duurt het drogen ook slechts 1 à 2 uur. Ook kunnen wij het tapijt in uw pand in Driel meteen impregneren. Dit zorgt ervoor dat het tapijt veel langer schoon blijft. Het stoot namelijk vuil en water af.

Grondige reiniging van uw meubilair

Wilt u het meubilair van uw pand in Driel grondig laten reinigen door een schoonmaakbedrijf? Ook dan bent u bij Chem-Dry aan het juiste adres. Hiervoor gebruiken we de modernste machines en veilige producten. Zo worden vlekken en onfrisse geuren in een handomdraai uit uw meubilair verwijderd. Ook gaat het zo veel langer mee. De speciale technieken die een snelle droogtijd mogelijk maken, zorgen ervoor dat nieuwe bacteriën minder snel aangemaakt worden. Ook blijven er in het meubilair van uw kantoor in Driel geen poeder- of zeepresten achter. Net als bij tapijt kunnen wij bovendien uw meubilair meteen impregneren.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u meer weten over de service die schoonmaakbedrijf Chem-Dry Doornenbal in uw bedrijfspand in Driel kan bieden? Neem dan eens contact met ons op. We voorzien u graag van een vrijblijvende offerte. U neemt telefonisch contact op via 048-1450900 of u stuurt een mail naar info@chemdrydoornenbal.nl. Schoonmaakbedrijf Chem-Dry Doornenbal is uw partner voor specialistische schoonmaak in Driel!