Compleet pakket in schoonmaak

Een goed bedrijf in facilitaire dienstverlening in Nijmegen nodig? In de regio Nijmegen vindt u dan een ware specialist in facilitaire dienstverlening. ChemDry Doornenbal is gevestigd in Bemmel en werkt voor bedrijven en particulieren in Nijmegen en omgeving. Wij hebben veel ervaring met verschillende soorten facilitaire dienstverlening. Zo maken we gevels schoon. We reinigen meubels en tapijten zorgvuldig en vakbekwaam. Maatregelen gevraagd op het gebied van brandvertraging? Ook daarvoor bent u bij ons in Nijmegen aan het juiste adres. Moeten de zonnepanelen worden gereinigd? Ga dan vooral niet zelf met ondeugdelijke materialen met deze zonnepanelen aan de slag. Bij ChemDry Doornenbal beschikken we namelijk wél over de middelen om goed, veilig en vakkundig de zonnepanelen te reinigen. We werken ook nog eens snel en komen ook snel naar u toe. Heeft u calamiteitenschoonmaak nodig? Moet de verse graffiti van de gevel worden verwijderd? Bel ons en we komen er aan met de facilitaire dienstverlening!

Facilitaire dienstverlening in Nijmegen in de praktijk

Bij ChemDry Doornenbal vinden we het erg belangrijk dat we zo weinig mogelijk invloed hebben op de normale gang van zaken. Bent u bezig in uw bedrijf met belangrijke taken? Dan wilt u natuurlijk niet dat wij met de facilitaire dienstverlening een hoeveelheid roet in het eten komen gooien. Bent u na uw nachtdienst toe aan de welverdiende rust? Dan plannen we onze werkzaamheden in Nijmegen bij u natuurlijk niet in de vroege ochtenduren. We zijn flexibel in onze aanpak en zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de facilitaire dienstverlening. Wilt u weten op welke manier we het bij u aan zouden kunnen pakken? Laat ons dan uw wensen en voorkeuren weten. Wij houden er dan maximaal rekening mee.

Facilitaire dienstverlening Nijmegen

Een kort overzicht van onze dienstverlening in Nijmegen

Schakel ons in als u een of meerdere van de volgende werkzaamheden uit wilt laten voeren:

  • De tapijten en de vloerbedekking reinigen
  • Brandvertragende middelen op meubilair en vloerbedekking aanbrengen
  • De gevels schoonmaken en weer een verzorgde uitstraling geven
  • De zonnepanelen grondig schoonmaken voor een hogere opbrengst
  • Specialistische schoonmaak van meubelen

Die direct een beroep op ons als u te maken heeft met een calamiteit waarbij direct schoonmaak noodzakelijk is.

Uw contactgegevens voor facilitaire dienstverlening in Nijmegen

Telefoon 0481-450900 en e-mailadres info@chemdrydoornenbal.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. ChemDry Doornenbal is uw partner als het gaat om de facilitaire dienstverlening in Nijmegen.