Strakke en schone gevels zijn bepalend voor de indruk

Heeft u onlangs de gevelreiniging in Nijmegen uit laten voeren? Dan weet u vast dat dit een enorm verschil heeft gemaakt voor de uitstraling van uw gevel in Nijmegen. De gevelreiniging maakt namelijk een groot verschil als het gaat om de indruk van uw woning of bedrijf. Bent u van plan om de gevelreiniging binnenkort uit te laten voeren? Dan is ChemDry Doornenbal u in Nijmegen daarmee graag van dienst. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in diverse soorten reinigingen. Vanuit onze vestigingsplaats Bemmel zijn we natuurlijk snel bij u in Nijmegen. Bekijkt u uw gevel wel eens? Stoort u de aanblik en wilt u er iets aan laten doen? Neem dan vrijblijvend contact op met ChemDry Doornenbal. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Flexibele aanpak in gevelreiniging in Nijmegen

ChemDry is een bedrijf met veel ervaring in gevelreiniging en andere soorten specialistische reiniging. Dat ziet u terug in onze aanpak. De resultaten zijn altijd optimaal. Daarbij houden we sterk rekening met uw situatie. We voeren dus de gevelreiniging uit op een moment dat u dit het beste uitkomt. Zo zit u er als bedrijf natuurlijk niet op te wachten dat we met herrie de vergadering van 10 uur voor een belangrijk deel komen verstoren. Als particulier wilt u vast na de nachtdienst om 8 uur ’s ochtends de gevelreiniger niet aan het werk horen. Wij luisteren daarom nauwkeurig naar uw wensen en passen ons daarop aan. Laat ons dus nadrukkelijk weten hoe uw persoonlijke- of bedrijfssituatie eruit ziet. Dan stellen wij onze werkzaamheden hierop af. In Nijmegen, maar natuurlijk bij al onze klanten in de regio.

Gevelreiniging Nijmegen

Soorten werkzaamheden die u door ChemDry in Nijmegen kunt laten doen

We bieden u een compleet pakket aan schoonmaakdiensten. Deze voeren we uit voor zakelijke en particuliere klanten. Kies voor vakmanschap en kwaliteit als het gaat om:

  • Gevelreiniging
  • Meubelreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Meubels en tapijt brandvertragend impregneren
  • Zonnepanelen schoonmaken

Contact opnemen over de gevelreiniging in Nijmegen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om in Nijmegen uw gevelreiniging uit te laten voeren? Neem dan vrijblijvend contact op met ChemDry Doornenbal. Wij zijn u graag van dienst met informatie. U kunt ook direct een prijsopgave en offerte krijgen voor de schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0481-450900 en via het e-mailadres info@chemdrydoornenbal.nl. Om contact op te nemen kunt u ook het contactformulier op de website gebruiken. ChemDry Doornenbal? Wij zijn uw specialist als het gaat om de gevelreiniging in Nijmegen.