Vertrouw uw granieten vloer aan ons toe

Mogen wij uw granieten vloer schoonmaken in Nijmegen? Chem-Dry Doornenbal is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat ervaring heeft met het reinigen en onderhouden van talloze vloeren. Wij weten dus precies waar we op moeten letten bij de schoonmaak van uw natuurstenen vloer. Dus bent u eigenaar van een bedrijfspand en wilt u uw granieten vloeren in de beste conditie houden? Schakel dan onze specialisten in. Voor u het weet ziet alles er weer glanzend schoon uit in Nijmegen!

Wij leveren kwaliteit tegen de beste prijs

Chem-Dry Doornenbal weet hoe belangrijk het is de juiste balans te vinden tussen kwaliteit, goede prijzen en efficiënt werken. Daarom vinden wij de volgende dingen heel belangrijk:

  • Voordelige tarieven
  • Een heldere, vrijblijvende offerte
  • Professioneel advies op maat
  • De beste medewerkers voor elke klus

Verder beseffen wij dat elk bedrijf zo min mogelijk wil worden gestoord tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Wilt u dus liever dat wij uw pand in Nijmegen niet schoonmaken tijdens kantooruren? Dat kan.

Granieten vloer schoonmaken Nijmegen

Heeft u nog speciale wensen wat betreft het onderhoud van uw granieten vloer? Geef dit dan aan ons door. Bij ons bent u verzekerd van de beste service tegen de beste prijs!

De schoonmaak van elke vloer is anders

Wist u dat graniet een kalkvrije natuursteen is? En dat er ook kalkhoudend of keramisch natuursteen bestaat? Wij zorgen er voor dat we zoveel mogelijk van elke soort vloer afweten, alles van samenstelling tot afwerking. Zo kunnen we precies beslissen hoe we elk materiaal zo goed mogelijk kunnen onderhouden. Voor granieten en andere natuurstenen vloeren is het essentieel dat ze minstens 1 keer per jaar grondig worden schoongemaakt. Als dit niet gebeurt, ziet het stenen materiaal er in de loop van de tijd steeds minder mooi uit. Dit wilt u natuurlijk voorkomen, want het interieur van uw pand is een belangrijk onderdeel van de identiteit van uw bedrijf. Mogen wij dus om de zoveel tijd uw granieten vloer schoonmaken in Nijmegen? U zult er geen spijt van krijgen!

Laat ons uw granieten vloer schoonmaken in Nijmegen

Wilt u onze vakkundige schoonmakers inschakelen voor uw granieten vloer? En mogen wij dan minimaal 1 keer per jaar langskomen? Neem dan nu contact op via 0481-50900 of stuur ons een email: info@chemdrydoornenbal.nl. Dan sturen wij u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toe. Met de hulp van onze schoonmakers zal uw granieten vloer in Nijmegen in topconditie blijven!