Laat ons uw granito vloer reinigen

Bent u op zoek naar een specialistisch bedrijf dat uw prachtige granito vloer kan schoonmaken in Arnhem? Schakel dan de specialisten van ChemDry Doornenbal in. Wij hebben de juiste middelen en methoden om uw vloer perfect mee te reinigen. Onze vakmensen weten precies waar granito vloeren uit bestaan, welke reinigingsmethodes ervoor geschikt zijn en welke schoonmaakmiddelen wel en niet werken. Maak vandaag nog een afspraak met ons of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Daarin geven we uitvoerig aan tegen welke scherpe prijs wij vloeren schoonmaken.

Wat is granito precies?

Een granito vloer bevat een glad geschuurde laag die onder andere bestaat uit aan elkaar verbonden korrels, cement, zand en water. Deze specifieke vloeren staan ook wel bekend onder de naam terrazzo. Beschikt u over zo’n unieke vloer? Dan is het essentieel dat u deze regelmatig en grondig laat reinigen. Schakel ons hiervoor in. Wij bestuderen eerst uw vloeren, waarna wij precies de juiste reinigingsmiddelen en -technieken kunnen bepalen. Wij raden aan uw vloeren minimaal 1 keer per jaar door ons te laten schoonmaken. Op die manier gaan uw vloeren langer mee en blijft de uitstraling van uw kantoorpand, ziekenhuis, school of horecagelegenheid zeer kwalitatief en professioneel.

Schakel ons in voor uw vloeren in Arnhem

Wij vertellen u graag meer over de werkwijze van ons schoonmaakbedrijf. Wij bieden niet alleen specialistische diensten aan, wij vragen hier ook nog eens zeer eerlijke prijzen voor. U betaalt bij ons dus nooit te veel, maar geniet tegelijkertijd wel van hoogwaardige kwaliteit in werkzaamheden en resultaat. Wij halen u bovendien alle zorg uit handen.

Geef uw wensen aan ons door, dan stellen wij een maatwerk offerte voor u op. Ook als u ons het liefst aan het werk ziet buiten uw standaard openingstijden, bieden wij passende mogelijkheden. Wij staan voor:

  • Betaalbare tarieven
  • Veelzijdige diensten
  • Effectief programma
  • Professioneel advies
  • Ervaren medewerkers

Bent u overtuigd van onze aanpak? Schakel ons dan vandaag nog in voor het reinigen van uw vloeren.

granito vloer schoonmaken arnhem

Uw granito vloer schoonmaken in Arnhem doen wij graag

Wilt u uw vloeren in Arnhem weer van een vakkundige schoonmaakbeurt voorzien? Schakel ons dan direct in. Wij komen graag langs voor een eenmalige klus, maar bieden onze diensten ook in periodieke contracten aan. Zo hoeft u zelf niet meer bij te houden wanneer een volgende schoonmaak gewenst is. Bel naar 0481-50900, mail naar info@chemdrydoornenbal.nl of vul ons online contactformulier in. Laat ons uw granito vloer vakkundig schoonmaken in Arnhem.