Hulp van een schoonmaakbedrijf in Groesbeek?

IMG_0320Wanneer u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Groesbeek, dan kunnen wij van Chem-Dry Doornenbal u uitstekend van dienst zijn. Niet alleen vindt u bij ons een ruime keuze aan schoonmaakdiensten: van gevelreiniging tot tapijtreiniging. Maar u profiteert bij ons ook van een uitstekende service. U staat bij ons schoonmaakbedrijf centraal. Voordat wij aan het werk gaan bij u in Groesbeek wordt er eerst altijd doorgesproken wat uw wensen zijn en wat het bijbehorende kostenplaatje is. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Onze diensten

U vindt bij ons schoonmaakbedrijf een breed aanbod aan diensten. Wij zijn dan ook uw adres in Groesbeek voor onder meer:

  • Vloerreiniging. Wij beschikken over de benodigde kennis om diverse vloeren voor u te kunnen onderhouden, waaronder hout, siergrind, pvc en natuursteen.
  • Gevelreiniging. Welke stenen u ook heeft, wij maken deze vakkundig schoon, zonder de gevel te beschadigen. Ook kunnen wij de gevel voor u impregneren, zodat vocht niet in uw muren kan trekken.
  • Meubelreiniging. Wij beschikken over een speciale machine om uw meubels mee te reinigen. Tevens kunnen wij uw stoffering ook brandvertragend maken.
  • Tapijtreiniging. Onze unieke reiniging heeft een positief effect op de luchtkwaliteit in uw pand.
  • Specialistische reiniging. Wij kunnen u ook helpen bij calamiteitenreiniging, glasbewassing en graffiti verwijderen.

Brandvertragend maken van stofferingen

Brand in uw bedrijfspand in Groesbeek heeft vaak ingrijpende gevolgen. U kunt brand niet voorkomen, maar u kunt er wel voor zorgen dat uw werkomgeving zo brandveilig mogelijk is. Een van de diensten die ons schoonmaakbedrijf aanbiedt in Groesbeek is het brandvertragend maken van stofferingen. Hiervoor zijn wij zelfs officieel gecertificeerd. Ons schoonmaakbedrijf is een officiële dealer van Ajax Flamlock®, waarmee wij uw gordijnen of andere stoffen brandvertragend maken. Na deze behandeling ontvangt u van ons een officieel certificaat. Benieuwd geworden naar hoe ons schoonmaakbedrijf in Groesbeek u kan helpen? Neemt u dan contact op met ons.

Neem gerust contact op

U kunt uiteraard contact met ons opnemen, wanneer u graag meer zou willen weten over ons schoonmaakbedrijf en onze diensten in Groesbeek. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0481-450900. Heeft u een minder dringende vraag? Dan kunt u ook meteen ons contactformulier invullen of een e-mail naar info@chemdrydoornenbal.nl zenden. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Hoe mag ons schoonmaakbedrijf in Groesbeek u van dienst zijn?