Sanitair Chemdry

Het belang van hygiëne in sanitaire ruimtes

In sanitaire ruimtes is hygiëne zeer belangrijk. In veel gebouwen is het slecht gesteld met de hygiëne van deze plekken. Het is daarom van belang dat deze sanitaire ruimtes goed gereinigd worden. Zeker op plekken waar de verspreiding van bacteriën effectief moet worden teruggedrongen om ziektes te voorkomen. Denk aan risicovolle locaties als wc’s op scholen, openbare wc’s en sanitaire ruimtes in zorginstellingen. Wilt u de verspreiding van bacteriën aanpakken? Schakel dan een professional als ChemDry in voor het dieptereinigen van sanitaire vloeren.

Vervuiling effectief aanpakken

In een sanitaire gelegenheid zijn vaak veel moeilijk bereikbare plaatsen aanwezig die ook blootgesteld zijn aan vervuiling door de gebruikers. Het is daarom verstandig om periodiek een reinigingsbeurt uit te laten voeren. Een professioneel reinigingsbedrijf als ChemDry kan deze moeilijk bereikbare plaatsen grondig reinigen door gebruik te maken van de juiste methodes, materialen en middelen. Op deze manier kunnen wij een optimaal hygiënisch resultaat realiseren.

De dieptereiniging van sanitaire vloeren

Chem-Dry maakt bij de dieptereiniging van grote douche- of toiletruimten gebruik van een speciale reinigingsmachine. De machine zorgt ervoor dat kranen, toiletten, wastafels, urinoirs, wandtegels en vloertegels zeer grondig gereinigd worden. Hierbij worden onder andere kalk en urinekristallen verwijderd.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over de reinigingstechnieken die wij toepassen? Of wilt u direct uw sanitaire vloeren laten reinigen door een professional van ChemDry? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0481-450900 of mail naar info@chemdrydoornenbal.nl.