Schakel ons in voor de schoonmaak van uw kantoor in Arnhem

Op zoek naar iemand die de kantoorschoonmaak van uw pand in Arnhem op zich kan nemen? Neemt u dan contact op met Chem-Dry Doornenbal! Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van kantoorpanden. Zo helpen wij onze zakelijke klanten met het schoonhouden van onder andere de vloeren, meubels en gevels. Door ons effectief schoonmaakprogramma en scherpe prijzen hoeft u zich alleen nog maar te focussen op wat u wilt, wij verzorgen de rest. Dus wilt u ons inschakelen voor de kantoorschoonmaak van uw pand in Arnhem? Neemt u dan direct contact met ons op!

Reiniging van het tapijt in uw kantoor in Arnhem

Veel kantoren hebben tapijt als vloerbedekking. Niet voor niets want tapijt is comfortabel, sfeervol en overal toepasbaar. Maar wilt u het tapijt in uw kantoor in optimale conditie houden, dan zult u een dieptereiniging moeten overwegen. Dit kunnen wij prima tijdens de kantoorschoonmaak van uw pand in Arnhem doen. Voor dieptereiniging maken wij gebruik van een unieke koolzuurmethode die ervoor zorgt dat de luchtkwaliteit in uw kantoor zal toenemen. Uiteraard kunt u onze specialisten ook inschakelen om andere typen vloeren te reinigen zoals PVC-vloeren, sportvloeren, natuursteenvloeren en sanitairvloeren.

Reiniging van de meubels in uw kantoor

Door intensief gebruik van de meubels in uw kantoor ontstaan er vlekken en trekt er vuil in het meubilair. Het is dan ook belangrijk om de meubels van uw kantoor in Arnhem tijdens een kantoorschoonmaak te laten reinigen. Door ze te laten reinigen door Chem-Dry hoeven de meubels niet te worden vervangen en kunt u vele malen langer van het meubilair kunnen genieten. Wij maken tijdens de kantoorschoonmaak gebruik van een speciale meubelreinigingsmachine waardoor vlekken en vreemde luchtjes direct verdwijnen. Ook als u interesse heeft in het brandvertragend maken van uw kantoor bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de kantoorschoonmaak van uw pand in Arnhem bieden wij namelijk ook stofferingen aan die ervoor zorgen dat uw kantoor veel minder snel in vlammen kan opgaan. Een hele geruststelling.

kantoorschoonmaak Arnhem

De reiniging van gevels en zonnepanelen

Ook gevels en zonnepanelen moeten worden gereinigd. Hiervoor gebruiken wij hogedrukreiniging en softstralen om uw kantoorpand ook van buiten te laten stralen. Want een eerste indruk is erg belangrijk, en daar helpen wij u graag bij. Ook de gevelreiniging kunt u laten doen tijdens de schoonmaak van uw kantoor in Arnhem. Daarnaast hebben wij osmose water dat speciaal ontworpen is om zonnepanelen te reinigen. Op deze manier wordt er geen vuil op de panelen achtergelaten waardoor u weer optimaal van uw zonnepanelen in Arnhem gebruik kunt maken. Ook de reiniging van zonnepanelen kan tijdens een kantoorschoonmaak in Arnhem worden gedaan.

Neem direct contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze kantoorschoonmaak? Heeft u een kantoor in Arnhem waar u onze diensten voor wil inzetten? Of zou u graag meer informatie ontvangen? Neemt u contact met ons op via 0481-450900 of mail naar info@chemdrydoornenbal.nl. Neemt u snel contact met ons op voor uw kantoorschoonmaak in Arnhem!