Schakel ons in voor de schoonmaak van uw kantoor in Nijmegen

Op zoek naar een bedrijf dat de kantoorschoonmaak van uw pand in Nijmegen op zich kan nemen? Neemt u dan contact op met Chem-Dry Doornenbal. Door onze specialisatie in het reinigen van kantoorpanden helpen wij al vele zakelijke klanten met het schoonhouden van hun kantoor. Zo helpen wij onder andere met het schoonhouden van de vloeren, meubels, gevels en zonnepanelen. En door ons effectieve schoonmaakprogramma en de scherpe prijzen die wij hanteren hoeft u niet langer te twijfelen. Dus neemt u meteen contact met ons op voor de kantoorschoonmaak van uw pand in Nijmegen.

Reiniging van het tapijt in uw kantoor in Nijmegen

Tapijt wordt als vloerbedekker veel gebruikt in kantoren. Een logische keuze, want tapijt is niet alleen overal toepasbaar maar ook sfeervol en comfortabel. Maar het schoonhouden van tapijt is nog een behoorlijke klus. Voor de optimale conditie van uw tapijt zult u daarom een dieptereiniging moeten overwegen. Chem-Dry kan dit prima tijdens de kantoorschoonmaak van uw pand in Nijmegen doen. Voor de dieptereiniging maken wij gebruik van een unieke koolzuurmethode die de luchtkwaliteit van uw kantoor zal doen verhogen. Uiteraard zijn onze specialisten ook beschikbaar om andere typen vloeren te reinigen zoals PVC-vloeren, natuursteenvloeren, sanitairvloeren en sportvloeren.

Reiniging van de meubels in uw pand

Er zijn nauwelijks meubels te bedenken die meer gebruikt worden dan kantoormeubilair. Door dit intensieve gebruik ontstaan er vlekken en trekt er vuil in de meubels. Hierdoor is het belangrijk om de meubels van uw kantoor in Nijmegen tijdens een kantoorschoonmaak te laten reinigen. Door de meubels door Chem-Dry te laten reinigen hoeven ze niet te worden vervangen en kunt u vele malen langer van het meubilair gebruik maken. Tijdens de kantoorschoonmaak maken wij gebruik van een speciale meubelreinigingsmachine waardoor vreemde luchtjes en vlekken onmiddellijk verdwijnen. Ook als u interesse heeft in het brandvertragend maken van uw kantoor staan wij voor u klaar. Naast de kantoorschoonmaak van uw pand in Nijmegen bieden wij namelijk ook stofferingen aan die ervoor zorgen dat brand zich veel minder snel verspreidt door uw kantoor.

kantoorschoonmaak nijmegen

Gespecialiseerde reiniging van gevels en zonnepanelen

U staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar ook gevels en zonnepanelen moeten worden gereinigd. Hiervoor maken wij gebruik van hogedrukreiniging en softstralen om uw pand in Nijmegen ook van buiten te laten stralen. Want een eerste indruk wordt gevormd al voor mensen uw kantoorpand binnen lopen. De gevelreiniging kunnen wij tijdens uw kantoorschoonmaak uitvoeren. Verder reinigen wij ook uw zonnepanelen. Hiervoor hebben wij speciaal ontwikkeld osmose water dat geen vuil op de panelen achterlaat. Hierdoor haalt u optimaal rendement uit uw zonnepanelen in Nijmegen. Ook de reiniging van zonnepanelen kan tijdens een kantoorschoonmaak in Nijmegen worden uitgevoerd.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze kantoorschoonmaak in Nijmegen? Of zou u graag eerst meer informatie willen ontvangen? Neemt u contact met ons op via 0481-450900 of info@chemdrydoornenbal.nl. Voor een kantoorschoonmaak in Nijmegen moet u bij Chem-Dry zijn!