Laat uw linoleum schoonmaken in Arnhem

Kan uw marmoleum vloer in Arnhem wel een opknapbeurt gebruiken? Schakel dan ChemDry Doornenbal in. Onze specialisten beschikken over veel ervaring en kennis in het vak en weten dan ook raad met het schoonmaken van linoleum vloeren in Arnhem. Wij gebruiken tijdens het schoonmaken enkel professionele schoonmaakmiddelen en passen de nieuwste schoonmaaktechnieken toe op uw linoleum vloer. Welke linoleum vloer kunnen we voor u in Arnhem schoonmaken?

Profiteer van onze ervaring met linoleum vloeren in Arnhem

Over de afgelopen jaren hebben wij veel gewerkt met marmoleum vloeren, waaronder linoleum. Marmoleum is een materiaal dat gemaakt is van geoxideerde lijnolie, harsen, kalksteenpoeder, kleurstoffen, kurk en/of houtmeel. Het materiaal heeft meestal een jute rug en wordt aan het eind van het productieproces verzegeld met een Topshield laag, zo ook linoleum vloeren. Andere soorten marmoleum die wij behandelen, zijn:

  • Artoleum
  • Corklinoleum

Wij hebben zoals u leest veel ervaring in linoleum vloeren en in het schoonmaken van deze vloeren. Vele duizenden meters linoleum zijn door ons behandeld en onderhouden! Wij delen onze kennis daarom graag met u. Bent u bijvoorbeeld van plan om een nieuwe linoleumvloer aan te schaffen? Chemdry Doornenbal helpt u graag met vrijblijvend advies over het schoonmaken van linoleum in Arnhem!

De zekerheden die u krijgt wanneer wij uw linoleum schoonmaken

Wilt u uw linoleum laten schoonmaken in Arnhem door ons, maar twijfelt u toch nog ergens door? Dan vertellen wij u graag meer over de zekerheden die u ervaart wanneer u voor onze schoonmaakdiensten kiest. Wanneer u voor ons kiest, geven we u ten eerste nuttige tips en advies. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in vloerreiniging en -onderhoud! Wij bieden u een totaalpakket, hanteren hier scherpe tarieven voor en verlengen de levensduur van uw linoleum in Arnhem! Maak direct een afspraak met onze specialisten.

Neem contact op en laat ons uw linoleum schoonmaken in Arnhem

Schakel de specialisten van ChemDry Doornenbal in voor uw vloeren en laat uw linoleum in Arnhem vakkundig schoonmaken. We komen graag bij u op bezoek in Arnhem om uw vloer nieuw leven in te blazen. Benieuwd naar de mogelijkheden en wenst u verdere info, of wilt u meteen een afspraak maken? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0481-50900 of door een mail te sturen naar info@chemdrydoornenbal.nl. Ook kunt u ons online contactformulier invullen! We kijken ernaar uit om uw linoleum schoon te maken in Arnhem!