Linoleum schoonmaken in Nijmegen? Schakel ons in

Heeft u ooit een prachtige linoleum vloer aangeschaft, maar is het door intens gebruik weer eens tijd voor een grote onderhoudsbeurt? De specialisten van ChemDry Doornenbal staan voor u klaar. Ze beschikken over veel ervaring, kennis en vakkundigheid en weten veel af van het schoonmaken van linoleum vloeren in Nijmegen. Tijdens de reiniging maken wij gebruik van professionele middelen en we passen de nieuwste schoonmaaktechnieken toe op uw linoleum vloer(en). Wanneer mogen wij uw linoleum schoonmaken in Nijmegen?

Ervaar onze kennis van linoleum vloeren in Nijmegen

Door de jaren heen hebben wij met vele materialen mogen werken, waardoor we veel ervaring op hebben kunnen doen. Wij hebben dan ook gewerkt met marmoleum vloeren, waaronder linoleum. Marmoleum is een materiaal dat gemaakt is van geoxideerde lijnolie, harsen, kalksteenpoeder, kleurstoffen, kurk en/of houtmeel. Het materiaal heeft meestal een jute rug en wordt aan het eind van het productieproces verzegeld met een Topshield laag. Dit geldt ook voor linoleum vloeren! Naast linoleum behandelen wij ook:

  • Artoleum
  • Corklinoleum

Zoals u leest weten wij veel af over linoleum vloeren en het reinigen en onderhouden ervan. Onze professionals hebben vele duizenden meters linoleum behandeld en onderhouden. De kennis die wij hier in op hebben gedaan, delen wij dan ook graag met onze klanten in Nijmegen! Wanneer u bijvoorbeeld aan het nadenken bent over het aanschaffen van een linoleum vloer, voorzien wij u graag van vrijblijvend advies over het schoonmaken van linoleum in Nijmegen.

Laat ons uw linoleum schoonmaken in Nijmegen en profiteer direct

Wanneer u voor onze schoonmaakdiensten kiest, krijgt u meer dan de onderhoudswerkzaamheden en de reinigingen alleen. We voorzien u namelijk van erg nuttige tips en advies om uw linoleum vloer mooi te houden na de reiniging. Ook profiteert u van onze specialisatie in vloerreiniging en -onderhoud! We bieden u een totaalpakket van vloeronderhoud en bieden dit tegen een scherpe prijs aan. Wilt u ook dat we de levensduur van uw linoleum vloer verlengen in Nijmegen? Maak direct een afspraak en we maken uw linoleum schoon!

Neem contact met ons op en wij maken uw linoleum schoon in Nijmegen

Kies voor ChemDry Doornenbal en wij maken uw linoleum schoon op een professionele manier in Nijmegen. We komen graag bij u langs op locatie om uw vloer weer als nieuw te laten lijken en voelen. Ook uw linoleum laten schoonmaken in Nijmegen door ons? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0481-50900, of door een mail te sturen naar info@chemdrydoornenbal.nl. We komen graag uw linoleum schoonmaken in Nijmegen!