Uw professionele bedrijf voor vloeronderhoud in Arnhem

Marmoleum reinigen in Arnhem: laat dat aan de specialist over! Chem-Dry Doornenbal is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf op het gebied van vloeronderhoud en reiniging. Dus ook om uw marmoleum vloer te laten reinigen, hebben wij alle kennis en kunde in huis. Heeft u vragen over onze dienstverlening in Arnhem of wilt u een offerte aanvragen over onze mogelijkheden om uw marmoleum te reinigen? Bel ons dan gerust voor het maken van een afspraak, zodat wij u persoonlijk meer kunnen vertellen.

Marmoleum reinigen Arnhem

Uw marmoleum laten reinigen?

Marmoleum is een zeer geschikt materiaal voor vloeren waar veelvuldig overheen gelopen wordt. Denk aan vloeren in scholen, ziekenhuizen en in zorginstellingen. Als eigenschap heeft marmoleum duurzaam en slijtvast te zijn. Dit soort vloer kan tegen een stootje. Echter is een grondige reiniging en regelmatig onderhoud wel een must. Door vuil, krasjes en het frequente gebruik ontstaat er in de loop van tijd dofheid en verliest de vloer haar charme en uitstraling. Door uw marmoleum vloer te laten reinigen in Arnhem, wordt de duurzaamheid van de vloer verlengd en kan deze er weer jaren tegenaan.

Professioneel vloeronderhoud in Arnhem

Zeker in kantoorruimtes of andere bedrijfsruimtes is het verstandig om het reinigen van de vloer over te laten aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Het draait immers om efficiëntie en kostenbesparing. Chem-Dry Doornenbal kan hier perfect een balans in aan brengen. Wij bieden onze diensten voordelig aan en leveren de beste kwaliteit aan schoonmaakwerkzaamheden. Zeker ook om specialistisch werk zoals bij een marmoleum vloer, is er kennis en know-how nodig. Heeft u behoefte aan een professioneel partner voor uw vloeronderhoud? We stellen graag een contract voor u op, waarin heldere afspraken in worden opgenomen. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Geheel naar uw wensen!

Laat het reinigen van uw vloer over aan Chem-Dry!

Chem-Dry Doornenbal staat voor voordelig en efficiënt schoonmaken. Daarbij bieden wij u als gespecialiseerd bedrijf:

  • Professionele medewerkers
  • Totaalaanbod van vloeronderhoud
  • Heldere contracten, duidelijke offertes
  • Scherpe tarieven
  • Ook voor advies voor vloeronderhoud

Offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over ons dienstenaanbod in Arnhem? U kunt ons bellen op telefoonnummer 0481-450900. Wij overhandigen u graag een vrijblijvende offerte met helder kostenoverzicht om uw marmoleum te reinigen in Arnhem.