Moet uw matras in Nijmegen gereinigd worden?

Zoekt u naar een bedrijf voor matrasreiniging in Nijmegen? Maak dan kennis met de specialisten van Chem-Dry Doornenbal. Wij komen graag naar u toe voor een grondige en uitvoerige matrasreiniging. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Wij helpen u net zo graag met het reinigen van één matras in huis als honderden in een hotel of ziekenhuis. Schakel ons in voor een enkele opdracht of ga een periodieke samenwerking met ons aan. Wat uw wensen ook zijn, wij zijn uw partner voor een professionele matrasreiniging in Nijmegen!

Specialist in matrasreiniging, regio Nijmegen

Als reinigingsbedrijf willen wij elke leef- en werkruimte in Nijmegen zo fris, schoon en hygiënisch mogelijk maken. Om dit te realiseren hanteren wij een uitvoerige aanpak. Wij maken uw matras niet alleen optisch schoon, wij zorgen voor een grondige hygiënische matrasreiniging. In elk matras nestelen zich na verloop van tijd vele bacteriën. Ook ontstaan in elk matras vlekken van lichaamsvocht zoals zweet. Schoonmaken met een gewone stofzuiger of standaard wasmiddel is dan niet voldoende. Wij gebruiken daarom een speciale reinigingsmachine die moeiteloos de allerkleinste bacteriën verwijdert en ingetrokken vlekken zienderogen doet verdwijnen. Deze machines werken zo krachtig dat er geen milieuaantastende of ongezonde middelen gebruikt hoeven te worden. Wilt u dat uw matras in Nijmegen weer zo goed als nieuw oogt en voelt? Maak een afspraak voor een matrasreiniging.

matrasreiniging nijmegen

Waarom het reinigen van matrassen belangrijk is

Wij merken dat er vaak pas overwogen wordt een matras professioneel te laten reinigen als er zichtbare vlekken op zijn ontstaan. Het is echter verstandiger dit al veel eerder te doen. Niet elk vuil is namelijk zichtbaar. Denk aan bacteriën. Deze kunnen nare gezondheidsklachten veroorzaken, zoals astma, allergieën en huidproblemen. Als particulier wilt u dit voorkomen, maar zeker als eigenaar van een hotel, Bed&Breakfast, ziekenhuis of verzorgingshuis in Nijmegen, anders zijn de nadelige gevolgen niet te overzien. Worden uw gasten of patiënten ziek na een nachtje op uw matrassen? Dan kunt u wellicht uw zaak sluiten of afscheid nemen als eigenaar. Wees dit voor. Schakel de specialistische reiniging van matrassen van Chem Dry Doornenbal in.

Vakkundige matrasreiniging in Nijmegen? Neem contact op

Laat uw matrassen voorzien van onze vakkundige matrasreiniging. U schakelt ChemDry Doornenbal in door te bellen naar telefoonnummer 0481-50900, te mailen naar e-mailadres info@chemdrydoornenbal.nl of ons online contactformulier in te vullen. Wij zijn uw specialist voor professionele matrasreiniging in Nijmegen.