Mogen uw meubels wel weer eens gereinigd worden?

Bent u op zoek naar een specialist in meubelreiniging in Nijmegen? Kies dan voor de specialisten van Chem-Dry Doornenbal. Wij staan al jaren bekend als dé expert op het gebied van specialistische reiniging. Zijn uw meubels in Nijmegen wel weer toe aan een grondige reiniging? Neem dan snel contact met ons op via onderstaande gegevens. Het maakt ons niet uit of u één enkel meubelstuk gereinigd wilt hebben of een complete theaterzaal. Wij werken graag voor particulieren en bedrijven. Kies ook voor meubelreiniging van Chem-Dry!

Meubelreiniging in Nijmegen met een speciale machine

Met behulp van een speciale meubelreinigingsmachine reinigen wij uw meubels grondig. En met prachtig resultaat. Uw meubels in Nijmegen ogen weer als nieuw. Eventuele vlekken en vreemde luchtjes zijn verdwenen. Daardoor kunt u weer jaren vooruit met uw meubels! Chem-Dry heeft al vele jaarlijkse afspraken staan bij onder andere kantoren, congreszalen en theaters. Wilt u ook een jaarlijks terugkerende meubelreiniging met ons bespreken? Neem dan snel contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Meubelreiniging Nijmegen

Weer stralend schoon

Wist u dat heel veel mensen niet weten dat meubelreiniging veel goedkoper is dan nieuwe meubels? Chem-Dry vertelt u graag dat die nieuwe meubels helemaal niet nodig zijn. Kies voor meubelreiniging! Na een behandeling door onze specialisten ogen uw meubels weer als nieuw. U kunt er weer jaren mee vooruit in Nijmegen. Weg vlekken. Weg vieze geurtjes. Wij gebruiken namelijk een unieke koolzuurmethode. Deze verbruikt veel minder water dan andere methoden. En er hoeft geen zeep of poeder gebruikt te worden. Kortom, onze reinigingstechniek biedt u de volgende voordelen:

  • Voordeliger dan nieuwe meubels
  • Langere levensduur meubels
  • Geen zeep- of poederresten
  • Frisse, schone meubels
  • Snelle droogtijd

Nog veel meer diensten

Wist u dat u bij Chem-Dry Doornenbal naast meubelreiniging ook terecht kunt voor het laten impregneren van uw meubels en tapijten? Zo worden uw meubels in Nijmegen vuil- en waterafstotend. Dit verlengt de levensduur enorm. Kortom, wij zijn dé expert op het gebied van specialistische reiniging. En wij zijn vanuit onze vestiging in Bemmel zo bij u in Nijmegen. Wilt u uw meubels eenmalig grondig schoongemaakt hebben? Of een overeenkomst bespreken waarin vastgelegd wordt dat wij jaarlijks uw meubels reinigen en onderhouden? Wij bespreken de mogelijkheden graag. Kortom, kies voor de meubelreiniging van Chem-Dry!

Contactgegevens

Kortom, u heeft behoefte aan meubelreiniging in Nijmegen? Dan is Chem-Dry uw partner. Wij maken uw meubels weer schoon, fris en vlekkeloos. Bel snel telefoonnummer 0481-450900. Of mail naar info@chemdrydoornenbal.nl. Chem-Dry Doornenbal, voor uw complete meubelreiniging in Nijmegen!