Uw meubels laten reinigen?

Wilt u uw meubels laten reinigen door een professioneel reinigingsbedrijf? Chem-Dry Doornenbal is gespecialiseerd in het reinigen van diverse gestoffeerde meubels. Wij maken gebruik van een reinigingsmethode op basis van koolzuur. Met deze methode bereiken wij een droger, gezonder en schoner resultaat dan met andere methoden.

Fris en schoon

Het zelf reinigen van gestoffeerde meubels is vaak niet voldoende. Met de Chem-Dry-reinigingstechniek worden uw meubels weer fris en schoon. De miljoenen koolzuurbelletjes zorgen ervoor dat het vuil aan de oppervlakte komt en vervolgens met een grote zuigkracht wordt verwijderd. De voordelen van deze reinigingsmethode zijn:

  • Toepasbaar op bijna alle meubelstoffen
  • Gebruik van milieuvriendelijke producten
  • Meubels blijven langer schoon
  • De korte droogtijd voorkomt de groei van bacteriën en mijten

Reinigen voor de zakelijke markt

Chem-Dry Doornenbal verzorgt de meubelreiniging van particulieren en bedrijven in de regio Gelderland. Onze zakelijke klanten bieden we een onderhoudscontract op maat. We bieden verder een effectief schoonmaakprogramma, efficiënte service en minimale verstoring van uw werkprocessen. Elke opdracht wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Neem gerust contact op voor meer informatie.