Specialist in muren schoonmaken

Al sinds 1991 is Chem-Dry Doornenbal actief in muren schoonmaken. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van mos, verfresten of graffiti van uw muren. Al jaren helpen wij onze klanten bij het verwijderen van aanslag of vuil van hun woning of bedrijfspand. Het resultaat is een stralende gevel. U heeft vast weleens van ons gehoord. Ons bedrijf werkt in de gehele provincie Gelderland. Wilt u meer informatie over onze schoonmaakservice of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, mail of telefonisch. Chem-Dry Doornenbal helpt u graag verder.

Waarom uw muren laten schoonmaken?

Misschien vraagt u zich af waarom mensen hun woning of bedrijf laten schoonmaken door een gespecialiseerd bedrijf als Chem-Dry Doornenbal. Aan het reinigen en onderhouden ervan zitten grote voordelen voor u. Deze voordelen zijn:

  • Uw huis of bedrijfspand krijgt een betere uitstraling
  • U voorkomt schade aan uw binnen- en buitenmuur
  • U verhoogt de waarde van uw huis

Muren schoonmaken

Chem-Dry Doornenbal is specialist op het gebied van schoonmaken. Van gevelreiniging tot het schoonmaken van uw vloeren. Zelfs het verwijderen van graffiti op muren doen wij. Dit is de specialistische reiniging. Ook beschikken wij over een speciale calamiteitenservice. In geval van nood kunt u ons 24/7 bereiken. Zijn uw muren toe aan een schoonmaakbeurt? Neem dan contact met ons op en dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

De verschillende schoonmaakmethodes

Het schoonmaken van uw gevel of muren doen wij op verschillende manieren. Dit is afhankelijk van of er klimop, roet of graffiti op uw muur zit. Wij gebruiken unieke reinigingsmethoden voor het verwijderen van vuil. Reinigen kan bijvoorbeeld met een hogedrukspuit. Op deze manier verdwijnt milde aanslag als mos of klimop. Als u last heeft van verfresten dan mengen wij water met een of meerdere chemische stoffen. Via chemische reiniging spuiten wij het hardnekkige vuil van de muur af. De derde methode is softstralen. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over.

Uw muren schoon laten maken? Schakel Chem-Dry Doornenbal in

Interesse in gevelreiniging oftewel muren schoonmaken? Maak gebruik van de schoonmaakservice van Chem-Dry Doornenbal. Voor vragen kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Stel uw vraag over uw muren via het contactformulier op onze website. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons bellen met uw vragen over schoonmaken op: 0481-450900. Voor muren schoonmaken moet u zijn bij Chem-Dry Doornenbal.