Behoeft uw natuursteen een schoonmaakbeurt?

Als het tijd is uw vloer van natuursteen te laten schoonmaken in Nijmegen, dan is het verstandig de specialisten van Chem-Dry Doornenbal in te schakelen. Zij zijn zeer ervaren in het vak en beschikken over de juiste, actuele kennis. Maak een afspraak met ons en wij komen uw natuurstenen elementen in Nijmegen grondig schoonmaken. Op professionele wijze, tegen zeer scherpe prijzen en met een stralend resultaat. Bel naar 0481-450900 om ons uw vloer, wand of object van natuursteen te laten schoonmaken.

Redenen om uw natuursteen te laten schoonmaken

Wij wijzen u graag op verschillende redenen om ons in te schakelen voor een grote schoonmaak. Zo verlengt u de levensduur van uw vloer of object van natuursteen enorm, als u deze een- of tweemaal per jaar laat reinigen. Daarnaast roept een verzorgde, schone en goed bijgehouden vloer voor een zeer goed imago van u bij uw gasten, bezoekers, relaties en klanten. Om dit alles zeker te stellen, is het regelmatig reinigen van groot belang. Als wij uw natuurstenen element reinigen, gebruiken wij hiervoor louter professionele apparatuur en speciale reinigingsmiddelen. Hiermee maken wij het betreffende object stralend en hygiënisch schoon. Benader ons vandaag nog.

Periodiek of eenmalig reinigen in Nijmegen?

Uw natuurstenen vloer of object is na onze schoonmaakwerkzaamheden weer voor zeer lange tijd in optimale staat. Als u er echter van verzekerd wilt zijn dat u te allen tijde van een perfect resultaat kunt genieten, dan is het verstandig een periodieke reiniging met ons te bespreken. In dat geval zorgen wij ervoor dat uw natuurstenen vloer of object altijd optimaal gereinigd is en die luxe, vakkundige en professionele uitstraling draagt. Zo laat uw pand, kantoor of instelling altijd een perfecte indruk achter op uw gasten, relaties of bezoekers. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en tarieven? Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte op.

Onze kernwaarden

Wilt u ons inschakelen voor deze klus? Dan trakteert u uzelf op veel meer dan een perfect gereinigd natuurstenen element. Wij hanteren namelijk de volgende kernwaarden:

  • Scherpe tarieven
  • Deskundig advies
  • Duidelijke afspraken
  • Ervaren medewerkers
  • Professionele middelen

Benader ons vandaag nog!

natuursteen schoonmaken nijmegen

Laat ons uw natuursteen schoonmaken in Nijmegen

Wanneer mogen wij uw natuurstenen vloer, wand of ander element grondig komen schoonmaken? Laat het weten aan de specialisten van Chem-Dry Doornenbal door te bellen naar 0481-50900, te mailen naar info@chemdrydoornenbal.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag, eenmalig of periodiek, uw mooie natuursteen schoonmaken in Nijmegen.