Bij uw organisatie heeft u ongetwijfeld een aantal meubels staan die na verloop van tijd vervuild raken. Vervanging van dergelijke meubels, is lang niet altijd noodzakelijk. Met een juiste meubelreiniging, kunnen deze objecten nog een lange tijd functioneren. Na een meubelreiniging lijken uw meubels weer als nieuw en levert u een positieve bijdrage aan het binnenmilieu.

Grondig en effectief

ChemDry Doornenbal kan er voor zorgen dat alle vreemde vlekken en luchtjes verdwijnen. Door een grondige en effectieve meubelreiniging, kunnen wij in relatief korte tijd, grote hoeveelheden meubels schoonmaken. Hiervoor hebben wij geavanceerde apparatuur ter beschikking en werken wij met de beste schoonmaakmiddelen.

Verleng de levensduur aanzienlijk

Met een regelmatig terugkerende meubelreiniging zorgt u er overigens niet alleen voor dat het interieur weer schoon en netjes is, maar verlengt u ook de levensduur van de meubels aanzienlijk. Bovendien krijgen bacteriën geen kans om zich te ontwikkelen, doordat de droogtijd na een reiniging, zeer kort is.

Het onderhouden van uw meubilair

Naast het reinigen en impregneren van een meubel, bieden wij ook middelen aan om uw meubelstoffen zelf te onderhouden. Vraag ons gerust eens om advies en laat u informeren door onze gespecialiseerde meubelreinigers. Wij vertellen u met veel plezier wat u kunt doen om uw meubilair zorgvuldig te onderhouden.