Laat onze vakmensen uw vloer specialistisch reinigen

Wilt u uw PVC vloer professioneel laten schoonmaken in Arnhem? Schakel dan de specialisten van ChemDry Doornenbal in. Wij gebruiken al jaren de beste materialen, passen de nieuwste technieken toe en hebben actuele kennis paraat op het gebied van schoonmaken. Als u ons uitnodigt voor een grondige schoonmaakklus, dan bent u verzekerd van stralend en langdurig resultaat. Kortom, is het weer tijd voor een professionele reiniging van de vloeren in uw kantoor, instantie, onderwijsinstelling of theater? Schakel ons in om uw vloer in Arnhem optimaal te reinigen.

Laat ons uw vloeren in Arnhem op de juiste wijze schoonmaken

Wilt u uw PVC vloer laten schoonmaken? Wij weten precies hoe we dit materiaal zo optimaal mogelijk moeten reinigen. PVC staat voor polyvinylchloride. Dit kunststof materiaal is zeer soepel en zacht. Het is daardoor zeer prettig om eroverheen te lopen, maar kan ook relatief snel krasjes of slijtageplekken vertonen. Voordat wij aan de slag gaan met de schoonmaak, controleren wij eerst welk soort vloer u heeft. Zo is PVC verkrijgbaar in homogene uitvoeringen (door en door hetzelfde materiaal) en in heterogene uitvoeringen (opgebouwd uit verschillende PVC lagen). Daarnaast kan uw vloer in Arnhem nog voorzien zijn van een al dan niet verwijderbare polyurethaan (pu) verdichte toplaag.

pvc vloer schoonmaken arnhem

Een vloer schoonmaken die gemaakt is van PVC gebeurt zo

Als wij vloeren mogen reinigen, gebruiken wij hiervoor speciale stoomapparatuur. Hiermee maken wij uw vloeren niet alleen zichtbaar stralend schoon, maar ook echt hygiënisch schoon. Prettig om te weten is dat de middelen die we gebruiken niet schadelijk zijn voor het milieu. Bovendien laten ze geen strepen achter, waardoor uw vloeren straks weer als nieuw zullen ogen en voelen. Wilt u uw vloer eenmalig grondig laten schoonmaken? Of wenst u een periodieke overeenkomst met ons aan te gaan in Arnhem? Geef uw wensen uitvoerig aan ons door. Dan stellen wij alvast een vrijblijvende offerte voor u op.

Wanneer mogen wij uw PVC vloer schoonmaken in Arnhem?

Mogen onze vakkundige specialisten naar Arnhem rijden om uw pvc vloer te komen schoonmaken? Neem contact op met ChemDry Doornenbal. Uw vloeren van PVC liggen bij onze schoonmakers in de juiste, professionele handen. Wij zorgen voor een prachtig en schoon resultaat én u heeft er voor een zeer ruime tijd geen omkijken meer naar. Bel naar 0481-50900, stuur een mail met daarin uw vraag of verzoek naar info@chemdrydoornenbal.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag uw PVC vloer schoonmaken in Arnhem!