Sanitaire vloeren laten reinigen in Nijmegen door Chem-Dry

Heeft u behoefte aan de hulp van een gespecialiseerd bedrijf dat uw sanitaire vloeren kan reinigen in Nijmegen? Kies dan voor de diensten van Chem-Dry Doornenbal. Wij zijn uw expert op het gebied van specialistische reiniging zoals het schoonmaken van vloeren, meubels, zonnepanelen en gevels. Of u ons nu wilt inschakelen voor het reinigen van uw sanitaire vloeren of een andere schoonmaakklus in uw bedrijf, wij gaan altijd zeer grondig en efficiënt te werk. Om het beste resultaat te bereiken, gebruiken wij de beste middelen en technieken. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak bij uw bedrijf in Nijmegen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

Het belang van sanitaire vloeren reinigen

Het is van groot belang dat de hygiëne in de sanitaire ruimtes van een uw kantoor, instelling, school of evenementenhal in Nijmegen in orde is. Toch laat op veel plekken de hygiëne te wensen over. De ruimtes worden wel schoongemaakt, maar moeilijk bereikbare plekken worden overgeslagen. Denk aan de voegen van het tegelwerk waar urinekristallen en ander vuil zich ophoopt. Gebruikmaken van de toilet of douche wordt daardoor zeer onprettig ervaren. Het ziet er niet alleen onsmakelijk uit, het is ook nog een plek waar ziektes makkelijk kunnen verspreiden. Kies er daarom voor om een periodieke reinigingsbeurt uit te laten voeren door de specialisten van Chem-Dry.

Sanitaire vloeren reinigen bij u in Nijmegen

Voor het reinigen van uw sanitaire vloeren in Nijmegen is het verstandig om een specialist als Chem-Dry in te schakelen. Wij komen dan minimaal twee keer per jaar langs om een dieptereiniging uit te voeren. Wij maken tijdens de dieptereiniging van uw grote douche- of toiletruimte gebruik van een speciale reinigingsmachine. Hiermee kunnen wij alle aanwezige kranen, wastafels, urinoirs, vloertegels en wandtegels zeer grondig ontdoen van kalk, urinekristallen en ander vuil. Na de schoonmaak zal de ruimte weer helemaal fris zijn.

De voordelen van Chem-Dry Doornenbal

Wanneer u van plan bent om Chem-Dry Doornenbal in te schakelen voor het reinigen van uw sanitaire vloeren in Nijmegen, kunt u rekenen op het volgende:

  • Scherpe tarieven
  • Deskundig advies op maat
  • Wij maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten
  • Past de juiste materialen en technieken toe voor een optimaal resultaat
  • Sluit vandaag nog een onderhoudscontract met ons af. Bel of mail ons en geef uw wensen aan ons door vanuit Nijmegen.

    Neem contact met ons op

    Kies voor een schone sanitaire ruimte in uw pand in Nijmegen en laat de specialisten van Chem-Dry langskomen voor een dieptereiniging. Maak een afspraak via 0481-50900, stuur een e-mail naar info@chemdrydoornenbal.nl of vul ons online contactformulier in. Wij voorzien u dan direct van meer informatie over het afsluiten van een onderhoudscontract en komen zo snel mogelijk bij u langs om uw sanitaire vloeren te reinigen in Nijmegen.