Muren Schoonmaken

Laat ons uw pand duurzaam schoonmaken

Toont uw gevel niet meer zijn originele kleuren? Schakel dan ChemDry Doornenbal in. Wij brengen de gevel van uw pand graag weer in zijn originele staat. Bovendien kunt u ons na de gevelreiniging ook nog uw gevel laten impregneren. Hierdoor wordt de kans op nieuwe vervuiling en beschadiging aan uw gevel een stuk kleiner!

Kies voor onze gevelreiniging

Elke gevel raakt op den duur vervuild. Dit kan zijn doordat iemand er graffiti op heeft aangebracht. Maar ook al gebeurt dit niet, dan zorgen andere invloeden van buitenaf er wel voor dat er een vieze laag op uw gevel ontstaat. Denk aan regen, hagel, sneeuw, blaadjes die door de lucht dwarrelen, vogelpoep en niet te vergeten de uitlaatgassen van auto’s. Hierdoor raakt uw gevel steeds vuiler en donkerder. Schakel ons in voor een gevelreiniging en wij pakken de viezigheid uiterst effectief én duurzaam aan. U bent na onze gevelimpregnatie namelijk verzekerd van een schone gevel, tot wel 10 jaar!

Vraag een offerte aan voor onze gevelreiniging

Wilt u de gevel van uw pand laten reinigen en impregneren? Vraag dan een offerte bij ons aan via 0481-50900, mail naar info@chemdrydoornenbal.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen dan niet alleen uw gevel reinigen, maar voorzien deze desgewenst ook van een waterafstotende en beschermende laag!