Een schoonmaakbedrijf met ervaring

Bent u in Duiven op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat uw pand grondig kan reinigen? Neem in dat geval contact op met Chem-Dry Doornenbal. Als schoonmaakbedrijf zijn wij al ruim 20 jaar gespecialiseerd in de specialistische reiniging van woningen en kantoorpanden. U kunt in Duiven bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

  • vloerreiniging
  • meubelreiniging
  • reiniging van zonnepanelen
  • graffiti verwijderen
  • gevelreiniging

En nog veel meer! Dit is namelijk slechts een onderdeel van de verschillende diensten die wij leveren als schoonmaakbedrijf. Wilt u meer te weten komen over onze werkzaamheden? Lees dan verder of neem contact met ons op. Zo kunt u ook meteen een afspraak maken. Wij voorzien in uw wensen voor een scherpe prijs.

Vloeren in Duiven weer brandschoon

Zo kunt u bij Chem-Dry Doornenbal als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf dat uw vloeren vakkundig kan reinigen. De wekelijkse schoonmaak hiervan is namelijk niet genoeg als u volop wilt genieten van een mooie vloer. Door ze eenmaal of tweemaal per jaar door een schoonmaakbedrijf professioneel te laten reinigen zien ze er niet alleen een stuk mooier uit, maar gaan ze bovendien ook nog veel langer meer. Onze jarenlange ervaring als schoonmaakbedrijf maakt dat we precies weten welke technieken we toe moeten passen voor bepaalde soorten vloeren. Bij ons kunt u terecht voor onder andere uw vloeren van:

  • hout
  • linoleum
  • siergrind
  • PVC
  • natuursteen

Ook uw tapijten maken we weer brandschoon met onze speciale koolzuurmethode. Met deze methode is uw tapijt binnen een mum van tijd schoon, en is het bovendien binnen 1 à 2 uur weer helemaal droog. U kunt er dan ook voor kiezen om het tapijt van uw pand in Duiven meteen te laten impregneren. Het middel dat bij het impregneren gebruikt wordt zorgt ervoor dat het tapijt veel langer schoon blijft, want het stoot vuil en water af.

Vakkundige reiniging van uw meubilair

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig om het meubilair van uw pand in Duiven professioneel te reinigen? Ook dan bent u bij Chem-Dry Doornenbal aan het juiste adres. Wij maken gebruik van de modernste machines en veilige producten om het meubilair van uw pand in Duiven te reinigen. Zo worden vieze vlekken en onfrisse geuren in een handomdraai verwijderd, en gaat het meubilair ook nog eens veel langer mee. Door de speciale technieken met een korte droogtijd wordt de aanwas van nieuwe bacteriën voorkomen. In het meubilair van uw kantoor blijven er dan ook geen poeder- of zeepresten achter. Net als het tapijt kunt u ook uw meubilair in Duiven meteen laten impregneren.

Neem contact op

Bent u benieuwd welke services schoonmaakbedrijf Chem-Dry Doornenbal precies kan bieden in uw pand in Duiven? neem dan contact met ons op door te bellen naar 048-1450900 of een mail te sturen naar info@chemdrydoornenbal.nl. Op deze site hebben we ook een online contactformulier dat u in kunt vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Als u op zoek bent naar een ervaren schoonmaakbedrijf in Duiven, dan staat Chem-Dry Doornenbal voor u klaar!