Schakel ons schoonmaakbedrijf in voor uw kantoor in Nijmegen

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf dat uw kantoor in Nijmegen kan aanpakken? Dan zit u helemaal goed bij Chem-Dry Doornenbal. Bedrijven kunnen ons inschakelen voor specialistische reiniging. Denk aan de schoonmaak van vloeren, meubels, gevels en zonnepanelen. U kunt bij ons terecht voor een effectief schoonmaakprogramma, efficiënte service en aantrekkelijke prijzen. Heeft u ook behoefte aan de hulp van ons schoonmaakbedrijf bij de reiniging van uw kantoor in Nijmegen? Neem dan direct contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Tapijtreiniging in uw kantoor in Nijmegen

Tapijt is nog steeds een zeer populaire soort vloerbedekking. Wij begrijpen wel waarom. Tapijt is overal toepasbaar, sfeervol en comfortabel. Het is echter wel belangrijk dat u het tapijt een keer in de zoveel tijd goed laat reinigen. Na verloop van tijd hoopt er namelijk veel vuil op in de vloerbedekking. Gelukkig kunnen onze specialisten u helpen met een dieptereiniging. Voor de reiniging maken wij gebruik van de unieke koolzuurmethode. Met deze methode wordt ook de luchtkwaliteit van uw kantoor in Nijmegen verbeterd. Heeft u een natuursteenvloer, sportvloer, sanitair vloer of PVC-vloer die u wilt laten reinigen? Ook dan kunt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen.

Meubelreiniging

Kantoormeubilair wordt intensief gebruikt door uw personeel. Het vuil trekt in de bekleding en er ontstaan vlekken. U hoeft de bureaustoelen en banken in uw kantoor in Nijmegen dan niet direct weg te gooien, u kunt het meubilair namelijk ook laten reinigen door de specialisten van Chem-Dry Doornenbal. Wij zijn in het bezit van een speciale meubelreinigingsmachine waarmee wij vlekken en vreemde luchtjes uit de bekleding kunnen verwijderen. Na een schoonmaakbeurt door ons schoonmaakbedrijf ziet uw meubilair er weer uit als nieuw. Wenst u de stofferingen in uw kantoor brandvertragend te maken? Dan kunt u ook ons schoonmaakbedrijf inschakelen.

Gevelreiniging en de reiniging van zonnepanelen

Wilt u de gevels van uw bedrijfspand laten reinigen? Of hebben uw zonnepanelen een schoonmaak nodig? Schakel dan Chem-Dry Doornenbal in. Voor een intensieve gevelreiniging maken wij gebruik van hogedrukreiniging en softstralen. Op deze manier kunnen wij uw gevel in Nijmegen helemaal ontdoen van vuil. Zonnepanelen hebben ook periodiek een goede reiniging nodig. Voor de schoonmaak van uw panelen gebruiken wij osmose water. Dit osmose water laat geen vuil achter op de panelen. Na een schoonmaak kunt u weer een optimaal rendement behalen met uw zonnepanelen in Nijmegen.

Neem contact met ons op

Wenst u ons professionele schoonmaakbedrijf in te schakelen voor de reiniging van uw kantoor in Nijmegen? Of wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Benader ons dan via 0481-450900 of mail naar info@chemdrydoornenbal.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over de reiniging van uw kantoor in Nijmegen door ons schoonmaakbedrijf.