Chem-dry Doornenbal is reeds jarenlang actief als schoonmaakbedrijf Nijmegen. Wij beschikken over gespecialiseerde schoonmaakapparatuur en -middelen. Daarmee blijven zaken als vloeren, gevels, tapijt en gevels hun nieuwe uitstraling behouden. Tot onze klanten rekenen wij dan ook vooral gemeentes, bedrijven, scholen en andere instellingen. Organisaties die een schone omgeving waarderen met oog op goed onderhoud van meubilair, schilderwerk, vloeren kiezen al jaren voor Chem-dry Doornenbal.

Werkzaamheden Chem-dry Doornenbal

Als schoonmaakbedrijf bieden wij een scala aan schoonmaakdiensten. U kan ons inschakelen voor specialistische reiniging van publieke ruimtes, sanitaire ruimtes, keukens en bijzondere vloeren en gevels. Ook tapijtreiniging behoort tot de mogelijkheden, waarbij de schoonmaak methode van Chem-dry uitermate geschikt voor is. Met onze unieke methode blijft uw tapijt langer goed en wordt de luchtkwaliteit van kantoren enorm bevorderd. Ook meubels waaronder bureaustoelen maken wij grondig schoon. Wij hebben daarvoor speciale meubelreinigingsmachines beschikbaar. Dankzij onze schoonmaaktechnieken maken wij echt grondig schoon en ziet uw ruimte en interieur er weer zo goed als nieuw uit.

Efficiënt en voordeliger dan u denkt

Chem-dry Doornenbal pakt schoonmaak anders aan. Wij investeren in apparatuur waardoor we schoonmaak en reiniging sneller, grondiger en uiteindelijk vaak ook voordeliger kunnen uitvoeren dan een “gewoon” schoonmaakbedrijf. Tapijten, gordijnen en vloeren worden gereinigd op een manier dat zij weer “als nieuw” ogen. U verlengt bovendien de levensduur met vele jaren dankzij onze schoonmaakmethode. Op verschillende manieren dragen wij zo bij aan lagere schoonmaak en interieurkosten en bovendien een schone en veilige omgeving met een nette uitstraling voor uw relaties.

 Offerte Chem-dry Doornenbal: Het Schoonmaakbedrijf Nijmegen!

Wij brengen u graag een vrijblijvende offerte uit voor uw schoonmaakwerkzaamheden. Dat kan naast de inzet zijn van uw huidige schoonmaakbedrijf voor werkzaamheden die om specialistische kennis vragen. Of in de plaats van uw huidige schoonmaakbedrijf waarbij onze specialistische mogelijkheden onderdelen vormen van een volledig schoonmaak pakket. Vul uw gegevens in op het formulier of bel 0481 450 900 voor meer informatie!