Een specialistische reiniging is voor ChemDry Doornenbal iedere keer weer een uitdaging. Echter biedt onze kennis en ervaring de zekerheid op een goede afloop en weten wij ieder type materiaal en ieder type object op de juiste manier te reinigen. Zo kunnen wij u verzekeren dat er niets beschadigd raakt en uw materialen en objecten grondig gereinigd worden.

Onze speciale reinigingen

Wij zijn gespecialiseerd in diverse vormen van specialistische reiniging. Hierbij kunt u denken aan het aanbrengen van een kleurcorrectie voor een tapijt, graffiti verwijderen, herstellen van waterschade, kauwgom verwijdering en het reinigen van straten, terrassen en sanitaire voorzieningen. Voor iedere specialistische klus, beschikken wij over de juiste kennis.

Calamiteitenreiniging

Naast de genoemde specialistische reinigingen, voeren wij ook calamiteitenreiniging uit. Dat betekent dat u ons met spoed kunt inschakelen bij een plotselinge lekkage of overstroming. Voor deze calamiteiten kunt u ons 24 uur per dag bereiken op onze speciale alarmnummer. Wij zorgen ervoor dat wij snel ter plaatse zijn en de lekkage of overstroming tegengaan. Daarbij wordt uiteraard de oorzaak zorgvuldig aangepakt, zodat hetzelfde niet nogmaals plaatsvindt.

Snelle hulp en goede nazorg

Bij het uitvoeren van een specialistische reiniging, bieden wij desgewenst snelle hulp en zorgen wij derhalve voor een goede nazorg. Wij zien graag tevreden klanten en zullen er alles aan doen om dat te realiseren.

IMG_0320

sanitaire_vloeren_Stedelijk_Gymnasium

promenade_reiniging