Is het tijd voor een grondige tapijtreiniging?

Wilt u uw tapijt laten reinigen in Arnhem? Kies dan voor de expertise van ChemDry Doornenbal. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van schoonmaakdiensten en bieden deze ook in Arnhem veelzijdig en efficiënt aan. Heeft u per ongeluk geknoeid op uw tapijt? Of wordt het tijd voor een onderhoudsbeurt? ChemDry staat voor u klaar! Wij gebruiken speciale methodes en producten bij het reinigen, waardoor het tapijt weer als nieuw zal zijn! ChemDry is werkzaam voor particulieren en bedrijven en zorgt ervoor dat vloeren en tapijten er weer tiptop uit komen te zien. Interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie om uw tapijt te laten reinigen.

Uw tapijt reinigen in Arnhem

Tapijten vormen vaak een ware blikvanger van een woning of bedrijfsruimte. Het geeft een warme, sfeervolle uitstraling. Echter hebben tapijten wel regelmatig onderhoud nodig. Enkel stofzuigen is op den duur niet meer voldoende. In dat geval kiest u voor de schoonmaakdiensten van ChemDry! U kunt bij ons voordelig uw tapijt laten reinigen. U weet dan zeker dat dit vakkundig en grondig wordt gedaan. Zeker voor het meer specialistische werk, bijvoorbeeld in het geval van hardnekkige vlekken, weten wij raad!

Tapijt reinigen Arnhem

Kwaliteit in hygiëne

Ieder mens heeft het recht op een gezonde en hygiënische woon- en werkruimte. ChemDry Doornenbal streeft ernaar dit mede mogelijk te maken door gespecialiseerde schoonmaakdiensten aan te bieden. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en efficiëntie. Hierdoor hebben wij inmiddels een breed klantenportfolio in Arnhem op weten te bouwen. Wij zorgen ervoor dat hardnekkige vlekken uit uw tapijt worden verwijderd, alles grondig wordt gereinigd en vloeren weer als nieuw zullen zijn. Daarbij maken we gebruik van milieuvriendelijke materialen.

ChemDry weet raad met uw tapijten!

ChemDry Doornenbal is het adres voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden, waaronder het reinigen van tapijten. Wij werken voor particulieren en bedrijven en geven u graag een schoonmaakplan op maat. Door onze jarenlange ervaring en goed geschoolde medewerkers weten wij raad met de meest uiteenlopende reinigingsproblemen. Tevens werken wij snel en efficiënt en volgens tijden waarop u het schikt. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Maak snel een afspraak

Is uw vloerbedekking wel aan een grondige reiniging toe? Laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn! Maak gerust eens een afspraak door te bellen naar 0481-450900 of te mailen naar info@chemdrydoornenbal.nl. Laat uw tapijt reinigen in Arnhem door ChemDry!