Kies voor de tapijtreiniging van ChemDry!

Is het tijd om uw tapijt te laten reinigen in Nijmegen? Dan bent u bij ChemDry Doornenbal aan het juiste adres. ChemDry is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van schoonmaakdiensten en bieden deze ook in Nijmegen voordelig en efficiënt aan. Zitten er vlekken in uw tapijt? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van onderhoud van vloeren en tapijten? Dan staat ChemDry voor u klaar! Door gebruik te maken van speciale producten en methoden bij het reinigen, zal uw tapijt weer als nieuw zijn! Wij werken voor particulieren en bedrijven en zorgen ervoor dat vloeren en tapijten nieuw leven in wordt geblazen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie om uw tapijt te laten reinigen.

Uw tapijt grondig reinigen in Nijmegen

Tapijten zijn vaak ware blikvangers. In woonkamers maar ook in bedrijfsruimtes, geven ze een warme, sfeervolle uitstraling. Daar staat tegenover dat tapijten wel regelmatig onderhoud nodig hebben. Doordat er vaak overheen wordt gelopen en in de loop van tijd stof in wordt verzameld, kunnen tapijten een bron van bacteriën worden. Enkel stofzuigen is op den duur dan ook niet meer voldoende. Wilt u onhygiënische situaties voorkomen? Dan kiest u voor de schoonmaakdiensten van ChemDry! U kunt bij ons uw tapijt laten reinigen. U weet dan zeker dat dit professioneel en grondig wordt gedaan. Zeker voor het meer specialistische werk, bijvoorbeeld in het geval van hardnekkige vlekken, is het verstandig om ChemDry in te schakelen.

Tapijt reinigen Nijmegen

Een hygiënische woon- en werkomgeving

Een gezonde en hygiënische woon- en werkruimte is belangrijk voor ieder mens. Worden bepaalde ruimten niet vaak genoeg schoongemaakt, dan kunnen er zelfs gezondheidsklachten optreden. ChemDry Doornenbal beseft dit maar al te goed en biedt dan ook een allround schoonmaakservice aan. Wij leveren kwaliteit, professionaliteit en efficiëntie. Hierdoor hebben wij inmiddels veel zakelijke en particuliere klanten in Nijmegen. ChemDry zorgt ervoor dat hardnekkige vlekken uit uw tapijt worden verwijderd, alles grondig wordt gereinigd en vloeren weer als nieuw zullen zijn. Daarbij maken we enkel gebruik van milieuvriendelijke materialen.

Snel en efficiënt in reinigen

ChemDry Doornenbal is de specialist voor grondige schoonmaakwerkzaamheden, waaronder het reinigen van tapijten. Wij werken voor particulieren en bedrijven en denken graag met u mee voor een schoonmaakplan op maat. Door onze jarenlange ervaring en professionele medewerkers weten wij raad met de meest uiteenlopende reinigingsproblemen. Tevens werken wij snel en efficiënt en volgens tijden waarop u het schikt. Maak zelf eens kennis met de diensten van ChemDry en creëer een schone werk- en leefomgeving!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Graag laten wij u kennismaken met onze diensten en plannen met u een afspraak in! Maak gerust eens een afspraak door te bellen naar 0481-450900 of te mailen naar info@chemdrydoornenbal.nl. Laat uw tapijt reinigen in Nijmegen door ChemDry!