Als het echt goed schoon moet worden

Voor een grondige tapijtreiniging in Arnhem, bent u bij ChemDry Doornenbal aan het juiste adres. Wij staan voor 100 procent achter iedere opdracht en dat betekent dat wij u kunnen verzekeren van een grondige reiniging van uw tapijt in Arnhem en omstreken. Dit voeren wij zowel voor bedrijven als particulieren, met veel zorg en aandacht uit. Moet het echt goed schoon worden? Dan heeft u bij ChemDry precies het juiste bedrijf te pakken. Wij werken met milieuvriendelijke middelen. Zeker als u een bedrijf heeft, is het van belang dat uw normale werkzaamheden niet worden verstoord. Schakel ons daarom ook in op een tijdstip dat het u schikt. Wij zijn flexibel en passen ons aan uw situatie aan. Dan kan het dus voorkomen dat uw medewerkers het werk aan het einde van de middag afronden. De volgende ochtend? Dan treffen zij een brandschone vloer aan. Dankzij de tapijtreiniging die we dan de vorige avond hebben gedaan. Wilt u ook zo’n frisse en schone uitstraling voor uw bedrijf? Een frisse blik kunnen werpen op het tapijt in uw woning in Arnhem? Schakel dan ChemDry in. Wij zorgen dat uw vloeren en tapijten er weer tiptop uit komen te zien.

Een schoon en veilig leefgebied

Wij streven ernaar om uw leefgebied zo schoon en veilig mogelijk te maken. Een hardnekkige tapijtreiniging kan daarbij niet ontbreken en vormt een essentieel onderdeel van onze diensten. Na onze komst hoeft u zich niet meer te ergeren aan de vervelende vlekken in uw tapijt of bang te zijn dat u smerige stoffen inademt. Daarbij werken we met de meest milieuvriendelijke middelen.

Aandacht voor het milieu in Arnhem bij onze tapijtreiniging

Zorgvuldig kiezen we de schoonmaakmiddelen en materialen die we gebruiken om het bij u schoon te krijgen. Wilt u weten met welke middelen wij precies de tapijtreiniging uitvoeren? Dan tonen we u graag de samenstelling van onze producten. Wij begrijpen best dat er vroeger schoonmaakmiddelen bestonden die de meest hardnekkige vlekken razendsnel konden laten verdwijnen. Deze middelen bleken echter een serieuze belasting voor het milieu te vormen. Daarnaast bleek van schadelijke stoffen voor uw gezondheid. Die schadelijke middelen willen we niet meer gebruiken. Trouwens, de overheid heeft er ook een stokje voor gestoken.

Tapijtreiniging Arnhem

Al zou u dus willen dat we deze schoonmakers nog gebruiken; het is gewoon niet toegestaan. Tapijtreiniging door ChemDry? Dat is milieuvriendelijk en toch super schoon.

Comfortabel, sfeervol en representatief

Om uw tapijt voortdurend comfortabel, sfeervol en representatief te houden, is het belangrijk dat u deze regelmatig onderhoudt en laat reinigen in Arnhem. Alleen daarmee zorgt u niet alleen voor een schoon oppervlak, maar levert u ook een uiterst positieve bijdrage aan het binnenmilieu. U voorkomt op die manier dat mensen allergische stoffen inademen en ziek worden. In het kort nog even de belangrijkste voordelen van ChemDry:

  • Specialist in reiniging
  • Praktische aanpak
  • Werkzaamheden op een tijdstip dat u uitkomt
  • Duidelijke prijsopgave vooraf
  • De beste kwaliteit voor de beste prijs

Wilt u de beste kwaliteit tegen de voordeligste prijs? (Weer) Een fris en schoon kantoor en kamers? Laat dan het schoonmaakwerk aan de vakman over. ChemDry Doornenbal maakt het voor u waar!

Laat u informeren en adviseren over tapijtreiniging in Arnhem

Voor een servicegerichte tapijtreiniging kunt u het best direct contact opnemen met onze specialisten in Arnhem. Zij kunnen u volledig informeren en adviseren over het onderhouden en reinigen van uw vloer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij ChemDry? Een advies over de te volgen aanpak? Een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op. Telefoon 0481-450900 en e-mailadres info@chemdrydoornenbal.nl of gebruik het contactformulier op de website. ChemDry Doornenbal is uw specialist voor tapijtreiniging in Arnhem.