Moet uw tegelvloer gereinigd worden?

Chem-Dry Doornenbal is uw ideale partner als u uw tegelvloer wilt laten reinigen in Arnhem. Wij zijn gespecialiseerd in vloerreiniging. Wij reinigen en impregneren uw vloer zeer uitvoerig. Hiervoor gebruiken wij de beste middelen, onze kennis, inzicht, ervaring en onze systematische aanpak. Wilt u meer weten over onze diensten en achtergrond? Lees dan verder. Of schakel ons, als particulier of bedrijf, direct in zodat wij uw tegelvloer vakkundig kunnen reinigen.

Het belang van grondig en regelmatig reinigen

Wist u dat een vakkundige reinigingsbeurt, eenmaal of tweemaal per jaar, de levensduur van uw tegelvloer enorm verlengt? De specialisten van Chem-Dry Doornenbal gebruiken voor de vloerreiniging in Arnhem onze professionele apparatuur en speciale reinigingsmiddelen. Dit is geen overbodige luxe. Vertrekken met tegels, zoals sanitaire ruimtes, worden vrijwel dagelijks gebruikt. U wilt echter dat deze ruimtes te allen tijde schoon, stralend en hygiënisch zijn. Het is daarom essentieel deze ruimtes regelmatig te laten reinigen. Schakel ons hiervoor in. Wij zorgen ervoor dat uw vloer niet alleen optisch, maar ook hygiënisch optimaal schoon is.

Informatie over onze werkwijze in Arnhem

Als wij uw pand mogen bezoeken voor een vloerreiniging, dan nemen wij meteen onze specialistische reinigingsmachines mee. Met deze machine verwijderen wij alle viezigheid. Zowel de zichtbare als de onzichtbare. Denk aan kalk en urinekristallen. Met onze machines kunnen wij ook de moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Als u ons 1 tot 2 keer per jaar langs laat komen voor deze uitvoerige reiniging, dan bent u ervan verzekerd uzelf, uw collega’s, uw gasten of uw bezoekers een hygiënische en schone sanitaire ruimte te bieden.

Waarom juist onze specialisten uw tegelvloer laten reinigen?

Chem-Dry Doornenbal onderscheidt zich op verschillende fronten van standaard schoonmaakbedrijven. Zo zijn wij ten eerste ISO 9001-gecertificeerd. Daarnaast houden onze ervaren en vakkundige medewerkers voortdurend de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de schoonmaakbranche in de gaten. Een derde voordeel is dat wij zowel particulieren als bedrijven helpen. Bovendien bieden wij onze zakelijke klanten de mogelijkheid een professioneel contract voor het schoonmaken van tegels met ons af te sluiten. U geniet dan van onder andere:

  • Overzichtelijk kostenbeheer
  • Minimale verstoring van uw werkprocessen
  • Effectief schoonmaakprogramma en persoonlijke service

Laat ons uw tegelvloer reinigen in Arnhem

Behoefte aan onze vakkundige vloerreiniging? Schakel Chem-Dry Doornenbal in om uw vloeren weer fris, schoon en hygiënisch te maken. Vul ons online contactformulier in, mail naar info@chemdrydoornenbal.nl of bel naar 0481-450900. Dan komt ons gespecialiseerde team snel en professioneel uw tegelvloer reinigen in Arnhem!