Als uw tegelvloer gereinigd moet worden

Schakel Chem-Dry Doornenbal in als u uw tegelvloer wilt laten reinigen in Nijmegen. Onze vakmensen zijn expert in vloerreiniging. Als wij een vloer reinigen en impregneren, doen wij dit zeer uitvoerig. Onze systematische aanpak kenmerkt zich aan de beste middelen, onze ruime kennis, actueel inzicht en jarenlange ervaring. Benieuwd naar onze diensten en achtergrond? Lees in dat geval verder of neem direct contact met ons op als u wilt dat wij meteen uw tegelvloer komen reinigen.

De noodzaak van grondig en regelmatig reinigen

Een vakkundige reinigingsbeurt, zo’n een- à tweemaal per jaar, kan de levensduur van uw tegelvloer enorm verlengen. Schakel hiervoor de specialisten van Chem-Dry Doornenbal in. Wij gebruiken voor elke vloerreiniging in Nijmegen onze professionele apparatuur en speciale reinigingsmiddelen. Dit is nodig, omdat vertrekken met tegels, zoals sanitaire ruimtes, vrijwel dagelijks worden gebruikt. Om deze ruimtes toch schoon, stralend en hygiënisch te houden, is speciale reiniging nodig. Wij realiseren dit graag voor u. Wij maken uw vloer niet alleen optisch schoon, maar ook hygiënisch.

Informatie over onze aanpak in Nijmegen

Als wij een vloerreiniging mogen uitvoeren, nemen wij onze specialistische reinigingsmachines mee. Deze machines zijn dusdanig krachtig dat ze werkelijk alle viezigheid kunnen verwijderen. De zichtbare, maar uiteraard ook de onzichtbare. Kalk en urinekristallen bijvoorbeeld. Ook kunnen onze machines de moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Kortom, als u ons 1 tot 2 keer per jaar uitnodigt voor een uitvoerige vloerreiniging, weet u zeker dat u uzelf, uw collega’s, uw gasten en uw bezoekers een hygiënische en schone sanitaire ruimte biedt.

tegelvloer reinigen nijmegen

Uw tegelvloer laten reinigen door ons is erg verstandig

Chem-Dry Doornenbal is geen standaard schoonmaakbedrijf. Zo zijn wij ISO 9001-gecertificeerd. Bovendien houden onze ervaren en vakkundige medewerkers voortdurend de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de schoonmaakbranche in de gaten. Daarnaast staan wij klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Onze zakelijke klanten kunnen bovendien kiezen voor een professioneel onderhoudscontract. Daardoor zijn zij verzekerd van onder andere:

  • Overzichtelijk kostenbeheer
  • Minimale verstoring van werkprocessen
  • Effectief schoonmaakprogramma en persoonlijke service

Schakel ons in om uw tegelvloer te reinigen in Nijmegen

Wilt u ons inschakelen voor een vakkundige vloerreiniging? De specialisten van Chem-Dry Doornenbal maken uw vloeren graag weer fris, schoon en hygiënisch. Laat uw gegevens achter op ons online contactformulier, mail naar info@chemdrydoornenbal.nl of bel naar 0481-450900. Wij komen spoedig en vakkundig uw tegelvloer reinigen in Nijmegen!