Dry

Het zonnetje is weer lekker gaan schijnen. Dat brengt ons vaker naar buiten. Helaas brengt dit ook enkele nadelen met zich mee. We hebben het in dit geval over smerig schoeisel na een dagje strand, bos of speelweide. Kluiten modder, zand en gras worden nietsvermoedend meegedragen op uw tapijt. Gelukkig is er een manier om uw tapijten efficiënt en duurzaam te reinigen. Laat de specialisten van Chem Dry Doornenbal uw tapijt reinigen.

Onze aanpak als we een tapijt reinigen

Elk soort vuil behoeft een andere reinigingsmethode. Als wij worden ingezet voor het reinigen van uw tapijt, inspecteren wij daarom eerst heel goed om welk soort viezigheid het gaat. Ook controleren wij het materiaal en de structuur van uw tapijt. Naar aanleiding daarvan kiezen wij de juiste reinigingsmiddelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld onze unieke koolzuurmethode toepassen. Deze heeft, naast het superschone resultaat, een zeer positief effect op de luchtkwaliteit in uw ruimte.

Wanneer mogen wij uw tapijt reinigen?

Chem Dry Doornenbal past de beste reinigingsmethode toe met de hoogste servicegraad. Tapijt dat door ons gereinigd en geïmpregneerd is, gaat langer mee, blijft langer schoon en zorgt voor een beter en gezonder binnenklimaat. Vraag direct een offerte aan of bel naar 0481-450900. Dan komen wij langs om uw tapijt te reinigen.