Ga voor een schone vloer

Bent u op zoek naar een specialistisch bedrijf dat uw vloerkleed kan reinigen in Arnhem? Dan bent u bij Chem-Dry Doornenbal aan het juiste adres. Wij verzekeren u van een grondige reiniging van uw vloerkleed. Of u nou een bedrijf of particulier bent. En of dit nou een eenmalige opdracht of een start van een periodieke samenwerking is. Wij komen graag naar Arnhem om uw kleed hygiënisch te reinigen. Neem snel contact met ons op!

Leef en werk schoon en veilig

Als specialistisch reinigingsbedrijf willen wij leef- en werkruimtes zo fris, schoon en hygiënisch mogelijk maken. Wij kijken verder dan het eerste gezicht. Er is namelijk een groot verschil tussen optisch schoon en hygiënisch schoon. Natuurlijk, met een gewone stofzuiger zijn de zichtbare kruimels en stofhopen van een vloerkleed te reinigen. Maar als er ingezoomd wordt op een vloerkleed is duidelijk zichtbaar dat er nog heel veel verkeerde bacteriën in zitten. Een gewone stofzuiger kan daar gewoonweg niet tegenop. Daar zijn speciale reinigingsmachines voor nodig. Chem-Dry beschikt over deze machines. Als wij uw vloerkleed reinigen hoeft u daarna niet meer tegen die ingetrokken aan vlekken te kijken. En u hoeft niet meer bang te zijn smerige stoffen en bacteriën in te ademen. Bent u al overtuigd?

Waarom zou ik m’n vloerkleed laten reinigen in Arnhem?

Een tapijt of kleed is een erg sfeerbepalend element in een ruimte. Het is daarom zeer essentieel deze comfortabel, sfeervol en representatief te houden. Dit zorgt voor een perfecte eerste indruk. Als bezoekers uw woning, theaterzaal of kantoor binnenwandelen zal hun eerste gedachte zijn: ‘Wat oogt het hier fris, professioneel en netjes!’ Dat wil toch iedereen? Dé manier om dit te bewerkstelligen is regelmatig onderhoud. Is uw kleed in Arnhem wel weer toe aan een grondige reinigingsbeurt? Schakel dan snel Chem-Dry in. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.

Onze diensten

Chem-Dry is expert in het specialistisch reinigen van allerhande leef elementen. Wij zien hier de grote noodzaak van in, omdat deze elementen vrijwel dagelijks uitvoerig gebruikt worden. Wij bieden onder andere ook reiniging aan van:

  • Gevels
  • Tapijten
  • Vloeren
  • Meubels
  • Zonnepanelen

Vloerkleed reinigen Arnhem

Onze contactgegevens

Kortom, kies voor Chem-Dry als u uw vloerkleden tot in detail hygiënisch schoon wilt hebben. U maakt een afspraak met onze specialisten via ons contactformulier. Of bel direct naar 0481-450900. Mailen mag naar info@chemdrydoornenbal.nl. Laat uw vloerkleed reinigen in Arnhem door de vakmensen van Chem-Dry Doornenbal!