Kies voor een frisse vloer

Bent u op zoek naar een specialist in vloerreiniging in Nijmegen? Dan bent u bij Chem-Dry Doornenbal aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf, met de focus op specialistische reiniging. Wat uw vloer betreft? Wij kunnen elke vloer reinigen en impregneren. Zowel harde als zachte vloeren. Voor particulieren en bedrijven in Nijmegen en omgeving. Wilt u een eenmalige reinigingsbeurt? Of zoekt u naar een partner voor een periodieke afspraak? Maak snel een afspraak met Chem-Dry. Dan bespreken we graag wat wij kunnen betekenen in vloerreiniging.

Van hout tot siergrind

Zoals gezegd reinigt Chem-Dry Doornenbal elk soort vloerbedekking. Denk aan tapijt, hout, linoleum, siergrind, PVC en natuursteen. Heeft u een andere soort vloerbedekking? Neem dan gerust vanuit Nijmegen contact met ons op. Onze specialistische reinigingsmachines zijn op vele verschillende vloeren te gebruiken. Wij passen elke keer precies de juiste reinigingsmethode toe. Hierdoor wordt uw vloer gereinigd, maar ook preventief onderhouden. Door het impregneren bijvoorbeeld wordt uw vloer vuil- en waterafstotend gemaakt. Dit verlengt de levensduur enorm! Kiezen voor vloerreiniging van Chem-Dry is dus stukken voordeliger dan nieuwe vloerbedekking kopen. En duurzamer. Kortom, maak snel een afspraak!

Welk reinigingsmiddel is geschikt?

Wist u al dat wij bijvoorbeeld tapijt reinigen met een koolzuurmethode? Voor deze reinigingsmethode wordt een stuk minder water dan bij andere methoden gebruikt. Bovendien wordt er geen gebruikt gemaakt van zeep of poeder. Uw tapijt is daardoor al binnen 1 a 2 uur droog! Ook als wij uw harde vloeren schoonmaken, zoals die van natuursteen, gebruiken wij precies de reinigingsmethode die uitermate geschikt is. Zeker in het geval van natuursteen is dat erg belangrijk. Deze steensoort bestaat namelijk uit verschillende bestanddelen. De ene soort bevat bijvoorbeeld kalk, en de andere niet. Als er een verkeerd reinigingsmiddel gebruikt wordt, dan kan dit nare vlekken op uw vloer geven. Kies dus voor de professional. Kies in Nijmegen voor vloerreiniging van Chem-Dry!

Vloerreiniging Nijmegen

Meer dan alleen vloerreiniging in Nijmegen

Chem-Dry biedt nog veel meer aan dan enkel vloerreiniging in Nijmegen. Zo is ons werkgebied veel ruimer dan alleen de stad Nijmegen. En onze diensten zijn onder te verdelen in de volgende:

  • Vloerreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Gevelreiniging
  • Meubelreiniging
  • Reiniging zonnepanelen

Neem contact met ons op

Kortom, heeft u in het mooie Nijmegen behoefte aan een professionele vloerreiniging? Maak dan een afspraak via ons contactformulier, info@chemdrydoornenbal.nl of 0481-450900. Voor de beste vloerreiniging in Nijmegen moet u bij Chem-Dry Doornenbal zijn!