Vloeren in huis en op het werk zijn slechts voor een korte periode echt schoon. Doordat er veelvuldig over een vloer heen gelopen wordt, is het belangrijk om een regelmatige vloerreiniging uit te laten voeren door een gespecialiseerde vloerreinigingsdienst, zoals ChemDry Doornenbal. Wij schenken de aandacht aan de vloer die uw vloerbedekking nodig heeft.

Profiteer van een totaalpakket vloerreiniging

Bij een vloerreiniging door onze specialisten, profiteert u van een totaalpakket op het gebied van vloeronderhoud. Daarbij maakt het niet uit om wat voor vloer het gaat. Zo kunnen wij allerlei soorten houten vloeren reinigen, maar ook siergrind, marmoleum, PVC, natuursteen en sanitaire vloeren, voorzien wij graag van een grondige schoonmaak.

Vergroot de duurzaamheid van uw vloer met onze vloerreiniging

Wij verschaffen de vloer bij een vloerreiniging, doorgaans van een beschermende laag, waarmee het dagelijkse vloeronderhoud eenvoudiger is en de vloer een langere tijd zijn schoonheid behoudt. Bovendien neemt de duurzaamheid van een vloer toe, door deze regelmatig te reinigen en te onderhouden.

Geen enkele vloer is ons te vuil

Met onze geavanceerde reinigingsapparatuur en de juiste schoonmaakmiddelen, is geen enkele vloer voor ons te vuil Wij kunnen uw vloerbedekking de uitstraling bezorgen die het had. U zult versteld staan van het resultaat. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de kwaliteit van onze vloerreiniging nu zelf.