Chem-Dry Doornenbal is uw partner in specialistische reiniging

Het schoonmaken van uw kantoorpand is natuurlijk een uiterst belangrijke zaak, zowel vanwege de goede indruk op relaties en klanten die een schoon kantoorpand achterlaat, als wel vanwege de gezonde werkomgeving waar een schoon pand aan bijdraagt. Chem-Dry Doornenbal is uw partner in specialistische reiniging en neemt dan ook graag het schoonmaken van uw bedrijfspand op zich. Wij beschikken over speciale reinigingsapparatuur en reinigingsmiddelen waarmee we een echte dieptereiniging van uw vloeren, tapijten, meubels, gevels, tegels en vrijwel alle andere objecten en onderdelen van uw kantoorpand kunnen realiseren. Tevens voorzien wij u, voor wij beginnen met het schoonmaken van uw kantoorpand, altijd van een professioneel opgezet contract. Net als u, houden wij namelijk van duidelijk en transparantie, en niet van vervelende verrassingen. Als het gaat om het schoonmaken van uw kantoorpand, biedt ons vakkundige personeel u, onder andere, graag de volgende diensten aan:

  • Tapijtreiniging
  • Reiniging van diverse soorten vloeren
  • Gevelreiniging
  • Meubelreiniging
  • Reiniging van sanitaire ruimtes
  • Reiniging zonnepanelen

Neem voor meer informatie, een volledig overzicht van al onze uiteenlopende en gevarieerde diensten en een persoonlijk advies contact met ons op!

Waarom is de hygiëne van uw kantoorpand zo belangrijk?

Het zal voor de meeste ondernemers geen verrassing zijn dat het grondig schoonmaken van hun kantoorpand een belangrijke zaak is. Echter, zij zijn vaak maar in beperkte mate op de hoogte van waarom dit zo belangrijk is. Uiteraard is een hygiënisch kantoorpand belangrijk omdat dit een goede indruk achterlaat op relaties en klanten, maar de hygiëne van uw kantoorpand is ook van groot belang voor het binnenmilieu in uw pand en de gezondheid van uw werknemers. Steeds meer mensen zijn tegenwoordig gevoelig of allergisch voor bepaalde stoffen, waardoor bijvoorbeeld een grondige schoonmaak van uw tapijt eens in de zoveel tijd erg belangrijk is. Verder kunt u zich natuurlijk voorstellen dat een grote mate van hygiëne in uw sanitaire ruimtes ontzettend belangrijk is voor de algemene gezondheid van uw werknemers. Eventueel wordt het ziekteverzuim met dit soort maatregelen ook verlaagd.

Waarom Chem-Dry Doornenbal?

Veel ondernemers denken misschien dat ze geen echte reinigingsspecialist nodig hebben voor het schoonmaken van hun kantoorpand en dat de dagelijkse schoonmaak volstaat. Helaas is dit, om een aantal redenen, niet het geval. De eerste reden is dat Chem-Dry Doornenbal uw kantoorpand vele malen grondiger kan reinigen dan tijdens de dagelijkse schoonmaak gebeurt, dankzij onze speciale reinigingsapparatuur en reinigingsmiddelen. Zo zijn wij, in tegenstelling tot reguliere schoonmakers, in staat om moeilijk bereikbare plekken volledig te reinigen en bijvoorbeeld om urinekristallen tussen de tegels van uw toiletten volledig te verwijderen, zodat schadelijke bacteriën geen enkele kans krijgen om daar te groeien. De tweede reden dat u ons het beste in kunt schakelen voor het schoonmaken van uw kantoorpand is dat wij zeer specialistische reinigingservices aanbieden, die eens in de zoveel tijd erg belangrijk zijn, zoals meubelreiniging, gevelreiniging, het reinigen van eventuele zonnepanelen en een grondige reiniging in het geval dat zich een calamiteit voordoet (voor dit laatste zijn wij 24/7 beschikbaar). Tot slot is het goed om ons in te schakelen omdat wij de kwaliteit en staat van uw kantoorpand kunnen verbeteren door aanwezige vloeren te impregneren en gordijnen en vitrages brandvertragend te maken.

Wij zijn graag uw partner in specialistische reiniging!

Wij weten als geen ander hoe lastig het vinden van een goede balans tussen een efficiënte service, effectief schoonmaakprogramma en een minimale verstoring van uw werkzaamheden is en helpen u graag deze balans te vinden tegen een aantrekkelijk tarief! Neem gauw contact met ons op via a href=tel:0481450900>0481-450900, info@chemdrydoornenbal.nl of via ons contactformulier.