Chem-Dry Doornenbal, uw zakelijk schoonmaakbedrijf

Wenst u een zakelijk schoonmaakbedrijf in te zetten voor een specialistische reiniging van uw pand? Schakel direct Chem-Dry Doornenbal in. Ons bedrijf is gespecialiseerd in diverse soorten reiniging. Denk aan meubelreiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, de reiniging van zonnepanelen en specialistisch werk. Zo kunnen wij graffiti verwijderen, maar ook een hele straat reinigen. Wist u dat wij uw stofferingen tevens brandvertragend kunnen maken? Kortom, Chem-Dry Doornenbal is van alle markten thuis. Wenst u ook een specialistische reiniging van uw pand? Zet dan direct Chem-Dry Doornenbal in als uw zakelijk schoonmaakbedrijf. Bel 0481-450900.

Waarom een zakelijk schoonmaakbedrijf?

Uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf en behoort er uiteraard spic en span uit te zien. Door alle bedrijvigheden in het pand kan er echter al snel vuil ontstaan. Denk aan tapijten waar koffie op gemorst wordt, stof dat zich op de vloer verzameld en slijtage die op den duur haar intrede doet. Ook verzamelen zich al vrij snel diverse bacteriën in het pand die door zowel mensen als producten worden uitgescheiden. Daarom is het zeer van belang uw pand goed te laten onderhouden. Bij voorkeur op een regelmatige basis. U kunt ervoor kiezen zelf aan de slag te gaan met reinigingsproducten uit de winkel, maar veelal zorgt dit juist voor meer vlekken. Een gespecialiseerd zakelijk schoonmaakbedrijf gebruikt uitsluitend de meest effectieve middelen. Bij Chem-Dry hebben wij een speciale machine, die uw pand doeltreffend reinigt. Daarbij maken wij gebruik van een koolzuurmethode. Dit betekent dat er bij de reiniging van het pand geen chemische stoffen worden gebruikt. Het voordeel? Een schonere lucht en minder ziekteverzuim. Kiest u ook voor een zakelijk schoonmaakbedrijf?

Wat kan Chem-Dry voor u betekenen?

Wij kunnen niet vaak genoeg onderschrijven dat een schoon pand zorgt voor een goede indruk op uw gasten en klanten. Dit aspect mag dan ook zeker niet vergeten worden. Een goed gereinigd pand is een must voor ieder bedrijf. Chem-Dry kan uw pand volledig en effectief reinigen. Kiest u voor ons, dan staat u het volgende te wachten:

  • Heldere offertes, geheel op maat
  • Flexibele werktijden
  • Betaalbare diensten
  • Specialistische reiniging
  • Professionele machines

En nog veel meer! Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem dan direct contact met ons op.

Zet ons zakelijk schoonmaakbedrijf in!

Wilt u gebruik maken van een zakelijk schoonmaakbedrijf en uw pand grondig laten reinigen?
En kiest u het liefst voor een snelle doch grondige reiniging? Neem dan vandaag nog contact op met Chem-Dry Doornenbal. Dan stellen wij een offerte op maat voor u op. Bel naar 0481-50900of mail naar info@chemdrydoornenbal.nl Kies ook voor Chem-Dry Doornenbal als uw zakelijk schoonmaakbedrijf!